Lufthavnstransport med Super Shuttle

Hvid limo,Gade,Chinese Theater,Indgang
Hvid limousine udenfor The Chinese Theater i Hollywood

I USA er der begrænset offentlig transport til og fra lufthavnen i storbyerne, og hvis du ikke har lejet en bil, kan du have behov for transport til og fra hotellet. Du kan hjemmefra bestille Super Shuttle til at sørge for transporten til og fra lufthavnen, eller rundt i storbyen, og du kan vælge mellem forskellige transporttyper.

Du kan vælge at booke en tur, hvor du kører i en mini-bus sammen med andre til eller fra lufthavnen, og hvor det stoppes ved få hoteller undervejs (Shared-Ride). Men du kan også booke en bil udelukkende til jer (Non-Stop Shuttle eller Black Car/SUV). Prisen for at køre med Super Shuttle ligger generelt mellem prisen for offentlig transport og taxa. Generelt er det billigst at booke en bil, hvor der er flere med, men hvis I er en familie eller flere, der rejser sammen, kan det være lige så billigt at booke en bil udelukkende til jer.

Fordelen ved at benytte Super Shuttle er, at du kan bestille transporten hjemmefra og betale transporten hjemmefra. Derved ved du også, hvor meget du skal betale for den. Du er sikker på, at du bliver hente og bragt til den rigtige terminal uden at skulle transportere kufferterne rundt i byen. Hvis dit fly er forsinket, er du forsat sikret transport med Super Shuttle, uden at dette koster dig ekstra. Har du behov for hjælp eller er handicappet, så er der også mulighed for at benytte Super Shuttle. Du kan aflyse og ændre din reservation indtil to timer før du har planlagt transporten.

Har du behov for transport, mens du er i byen, så kan du også booke dette gennem Super Shuttle f.eks. til et forretningsmøde eller en særlig seværdighed, der kan være svær at komme til uden bil.

Du kan booke transport med Super Shuttle i 69 forskellige byer og lufthavne. Se listen over byerne her. Når du har hentet bagagen i lufthavnen er der to muligheder for at komme i kontakt med din chauffør. Enten vælger du at kontakte serviceskranken hos Super Shuttle for at få information om, hvor du skal mødes med din chauffør, eller du kan downloade app’en fra Super Shuttle til din telefon, således at du kan komme i direkte kontakt med din chauffør og få information om, hvor mødestedet er i lufthavnen.

Du kan bestille Super Shuttle transport her

Hvid limo,Passager,Holder stille,Åben dør
En af de mange måder at blive transporteret til lufthavnen

Del denne side

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmailKøb vores guide til

Klassiske vestlige USABeskrivelse af turguiden - Klassisk vestlige USA - klik her

150,00 DKKTilføj til kurv

Køb vores guide til

The Ring of FireBeskrivelse af turguiden - The Ring of Fire - klik her

150,00 DKKTilføj til kurv

OnTheRoadUSA.com får provision for, at henvise til forskellige firmaer gennem affiliate links.

Provisionen bruges udelukkende til at udvikle og forbedre OnTheRoadUSA.com.

Læs mere om brugen af links her.


 

Spørgsmål og kommentarer

Super Shuttle

Super Shuttle

  • Dette forum er tomt.
  • Oh, bother! No topics were found here.
  • Du skal være logget ind for at oprette et nyt emne.

Her har I mulighed for at stille  spørgsmål eller give kommentarer til Super Shuttle.

Du skal være logget ind for at kunne stille spørgsmål og give kommentarer. Du kan oprette dig som bruger på denne side ved at klikke her - opret bruger. Vi sender dig en email, hvor du skal bekræfte, at du vil oprette en bruger, inden du kan stille spørgsmål og give kommentar.

Er du allerede oprettet som bruger, men har glemt dit kodeord, kan du oprette et nyt kodeord ved at klikke her - glemt kodeord.

Hvis du klikker på tilmeld når du er logget ind, vil du modtage en email, når der bliver opdateret i emnet.