Afhentning af udlejningsbil

Convertible,Bil,Ørken,Mand
Convertible med mand i ørkenen ved Las Vegas

Transport til biludlejningen

I ankomstterminalen følger du skiltene til biludlejning (car rental). I lufthavnene ligger biludlejningsfirmaer i forbindelse med ankomstterminalen ellers kører der shuttle busser til de forskellige biludlejningsfirmaer i lufthavnen. Du kan kende shuttle busserne på, at de reklamerer for det/de biludlejningsfirma(er) de kører til. Shuttle bussen fragter dig, dine medpassagerer og bagage til biludlejningsfirmaet.

 

Ved disken i biludlejningen

Når du kommer til disken i biludlejningsfirmaet skal du medbringe din bekræftelse på billejen (voucher) og kørekort. Ved skranken bliver du bedt om at udfylde en nogle papirer, nogle med initialer og andre med underskrift. Dette er selve lejeaftalen, som du skriver under på. Selv om at du har betalt bilen hjemmefra, beder de om at registrere et kreditkort, som sikkerhed for din leje. Dette er helt almindeligt, og hvis du afleverer bilen igen som aftalt, så trækker de ikke penge på kreditkortet.

 

Ekstra fører skal på lejeaftalen

Husk at få skrevet alle der skal være chauffør af bilen på lejeaftalen, ellers dækker forsikringen ikke, hvis de bliver involveret i en ulykke, når de fører bilen. Det er oftest billigere at få ekstra fører på lejekontrakten i forbindelse med at du lejer bilen hjemmefra.  Biludlejningsfirmaet vil se kørekortet på alle chauffører i forbindelse med leje af bilen.

 

Ekstra tilbud

I forbindelse med, at du lejer bilen kan det være, at du bliver tilbudt yderligere serviceydelser. Det kan f.eks være vejhjælp, hvis der skulle ske noget med bilen under din ferie. Hvorvidt det er en god ide at købe denne tillægsydelse, afhænger af hvordan din ferie er planlagt – skal I køre langt, kan det være en god ide. Men hvis I skal være det samme sted det meste af tiden, kan det måske være overflødigt.

 

Du kan ligeledes blive tilbudt, at din bil bliver opgraderet (upgrade) til en større eller mere luksuriøs bil. Hvorvidt du vil tage imod det tilbud, er helt op til dig, og om du har lyst til at betale for dette. Her kan det betale sig at forhandle om prisen. Du kan ofte får den billigere end det første tilbud. Men det er ikke muligt, at forhandle om den oprindelige aftale, der er indgået hjemmefra.

 

Vær opmærksom på, at der i mange lejekontrakter står, at du lejer f.eks. et bestemt bilmærke eller lignende. Det betyder, at du godt kan få stillet andre bilmærker i samme kategori til rådighed. Er du ikke tilfreds med den bil, du har bestilt, når du ser den, så plejer biludlejningsfirmaerne at være ret fleksible, i forhold til at finde en bil som du bliver tilfreds med - især hos de større udlejningsselskaber.

 

Når du har fuldført din leje, får du udleveret nogle papirer, som du skal vise, når du forlader udlejningsfirmaets parkeringsplads.

 

Find din bil

Nu skal du ud, og finde din lejede bil på selskabets parkeringsplads. Hos nogle selskaber får du anvist en bestemt bil, der står i en række og en boks, f.eks. række H boks 23, og så er det den bil, du har lejet. Hos andre selskaber får du anvist en kategori af biler, hvor du selv må vælge, hvilken du vil have. Det kan f.eks. være minivans af forskellige årgange og modeller – og så er det jo bare at vælge den farve og type, som du gerne vil have.

 

Check bilen for buler og skrammer

Når du har fundet din bil, så skal du tjekke den for buler og skrammer. Det er ikke ualmindeligt, at der er en ubetydelig lille skramme eller bule i bilen, og i de fleste tilfælde ved udlejningsfirmaet dette, inden du henter bilen. Vi anbefaler alligevel, at du tjekker bilen, så du ved, hvad der er dine, og hvad der er andres buler. Dette kan du fortælle til den person, som tjekker bilen ud, inden du forlader udlejningsfirmaet. Hvis du er i tvivl, så tage et billede af bilen med din mobil, så har du det til senere brug, men vi har aldrig været udsat for, at dette er et problem, hvis vi har fuld skadesdækning.

 

Lær bilen at kende

Inden du forlader udlejningsfirmaet, vil vi anbefale, at du sætter dig i bilen, finder ud af hvordan lyset fungerer, justerer sæderne og spejlene, samt taster adressen, til hvor du skal hen ind i GPS´en.

 

Når du forlader udlejningsfirmaet

Når du er klar til at køre, så kør mod exit. Her møder du personen, der tjekker bilen ud. Personen skal se de udlejningspapirer, som du har fået ved disken og dit kørekort. Hvis du har fundet en bule, kan du fortælle det til personen. Papirerne der indeholder lejeaftale, forsikrings oplysninger og kontakt telefonnummer beholder du og dem skal du medbringe, når du kører bilen.

Del denne side

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail




 

Spørgsmål og kommentarer

afhentning af udlejningsbil

Afhentning af udlejningsbil

  • Dette forum er tomt.
  • Oh, bother! No topics were found here.
  • Du skal være logget ind for at oprette et nyt emne.

Her har I mulighed for at stille  spørgsmål eller give kommentarer til afhentning af udlejningsbil i USA.

 

Du skal være logget ind for at kunne stille spørgsmål og give kommentarer. Du kan oprette dig som bruger på denne side ved at klikke her - opret bruger. Vi sender dig en email, hvor du skal bekræfte, at du vil oprette en bruger, inden du kan stille spørgsmål og give kommentar.

 

Er du allerede oprettet som bruger, men har glemt dit kodeord, kan du oprette et nyt kodeord ved at klikke her - glemt kodeord.

 

Hvis du klikker på tilmeld når du er logget ind, vil du modtage en email, når der bliver opdateret i emnet.

 

Til emnet bil i USA er tilknyttet følgende kategorier, hvortil du kan stille spørgsmål og give kommentarer.