Hvad sker der når du ankommer til USA

Luftballoner,Albuquerque,Morgen opstigning
Luftballoner ved at blive gjort klar til morgen opstigning på Albuquerque Ballon Fiesta

Immigrationskontrol

Proceduren for hvordan immigrationskontrollen foretages, når du ankommer til USA, ændres løbende, men kan i hovedtræk beskrives sådan:

 

Immigrationskontrollen foregår i den først amerikanske lufthavn, du lander i, også selvom det kun er en mellemlanding.

 

Når du kommer ud af flyet, bliver alle passagerne ledt ned til immigrationskontrollen. Hvis du skal på toilettet efter flyveturen, er det en god ide at gøre det nu, hvis du møder et toilet på vejen ned mod immigrationskontrollen. Det kan tage noget tid at komme igennem immigrationskontrollen og tolden (vi har været ude for, at det har taget op mod 2 timer).

 

Ved immigrationskontrollen bliver alle passagerne delt op i 2 grupper, en gruppe for dem med amerikansk pas og green card, samt en anden gruppe for alle andre. Du skal blot stille dig op i køen, indtil det bliver din tur til at snakke med immigrationskontrollen. Hvis du rejser sammen med familie og I har udfyldt en samlet Customs Declaration Form, går I samlet op til immigrationskontrollen. Rejser du sammen med nogle venner, er det en god ide at være i nærheden af hinanden i immigrationskontrollen, hvis I bliver bedt om at udpege jeres rejsekammerater.

 

I immigrationskontrollen skal du naturligvis vise dit pas og Customs Declaration Form. immigrationskontrollen stiller dig nogle spørgsmål om din rejse til USA, mens de kontrollere dine papirer. De vil tage dit billede og skanne dine fingeraftryk. Hvis alt er i orden, vil de stemple Customs Declaration Form’en, og ønske dig et godt ophold i USA.

 

Det er ikke tilladt at fotografere i immigrationsområdet!

 

Toldkontol

Efter immigrationskontrollen skal du hen til bagagebåndet og hente al din bagage. Når du har fået samling på din bagage, går du til toldkontrollen. Du kan på vejen til toldkontrollen blive mødt af en hund der vil snuse til din bagage for at undersøge om du har madvarer med ind i USA. Du må ikke klappe hunden eller lignende. Hunden er en tjenestemand i funktion ligesom danske politihunde.

 

I toldkontrollen ser de på din Customs Declaration Form, og hvis der ikke er noget usædvanligt, kan du fortsætte ind i USA på din ferie. Skal du ud til din udlejningsbil, kan du med fordel, læse vores artikel om afhentning af udlejningsbil.

 

Hvis du skal videre med et andet fly fra lufthavnen (transit), skal du aflevere dine kufferter til bagagepersonalet igen. De står normalt klar kort efter toldkontrollen. Det med kufferterne kan lyder besværligt, men i praksis tager det ikke lang tid. Det er organiseret, så I sagtens kan finde ud af det uden de store problemer. Golftasker kommer ikke altid ved samme bagagebånd som kufferterne, så det kan tage lidt tid at lokalisere dem, hvis I medbringer nogle.

 

Det er ikke tilladt at fotografere i toldområdet!

I vores artikelserie om indrejse til USA, har vi skrevet om:


Del denne side

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail
 

Spørgsmål og kommentarer

ankomst til USA

Ankomst til USA

  • Dette forum er tomt.
  • Oh, bother! No topics were found here.
  • Du skal være logget ind for at oprette et nyt emne.

Her har I mulighed for at stille  spørgsmål eller give kommentarer til, ankomst til USA.

 

Du skal være logget ind for at kunne stille spørgsmål og give kommentarer. Du kan oprette dig som bruger på denne side ved at klikke her - opret bruger. Vi sender dig en email, hvor du skal bekræfte, at du vil oprette en bruger, inden du kan stille spørgsmål og give kommentar.

 

Er du allerede oprettet som bruger, men har glemt dit kodeord, kan du oprette et nyt kodeord ved at klikke her - glemt kodeord.

 

Hvis du klikker på tilmeld når du er logget ind, vil du modtage en email, når der bliver opdateret i emnet.

 

Til emnet indrejsekrav til USA er tilknyttet følgende kategorier, hvortil du kan stille spørgsmål og give kommentarer.