Forbud mod GPS på bilens forrude

GPS,Billede,Forbud,Forrude,Paradise Road
I mange stater er det forbudt at have en GPS monteret på forruden

Lovlig montering af GPS i USA

Der er mange forskellige GPS regler i USA. I mere end 70% af USA´s stater må GPS'en ikke monteres med sugekop på bilens forrude, da den ikke må blokere for udsynet af ruden og distrahere føreren af bilen. I nogle stater må den kun monteres på bestemte steder på forruden, og i få stater er der ingen restriktioner. Det betyder, at du skal placere din GPS lovligt i bilen. En lovlig montering er f.eks. med GPS holdere, der placeres på bilens instrumentbræt, i bilens kopholdere, eller på en pude på instrumentbrættet. Der findes forskellige modeller af holdere, afhængig af GPS mærke og bilens mærke. Vi vil anbefale, at I vælger en model, der passer til alle biler, f.eks. til CD afspilleren, kopholderen eller en pude. Disse regler gælder selvfølgelig også, hvis I anvender en telefon som GPS. Nederst på siden kan du finde tre produkter fra Amazon, der kan bruges til en lovlig montering af GPS.

Nej-stater

I nedenstående stater er det ikke lovligt med montering af  GPS i forruden med en sugekopholder.

Alabama, Arkansas, Connecticut, Delaware, District of Columbia, Georgia, Idaho, Iowa, Kansas, Kentucky, Louisiana, Montana, Nebraska, New Jersey, New Mexico, North Dakota, Oklahoma, Oregon, Pennsylvania, Rhode Island, South Carolina, South Dakota, Texas, Virginia, Washington, West Virginia, Wisconsin, Wyoming

Ja-stater, med restriktioner

I nedenstående stater er det delvist lovligt at have en holder til GPS i forruden af bilen, men den skal placeres rigtigt, hvilket kan variere fra stat til stat. Generelt må den placeres i bunden af forruden på en afgrænset placering på 5´ i førersiden eller 7´ i passagersiden af forruden.

Arizona, California, Hawaii, Indiana, Maryland, Minnesota, Nevada, Utah

Ja-stater

Her kan der forsat være restriktioner, men generelt er det tilladt at anvende GPS holder med sugekop på forruden. I skal dog forsat kende reglerne for hver stat, hvis I vil bruge den.

Alaska, Colorado, Florida, Illinois, Maine, Massachusetts, Michigan, Mississippi, Missouri, New Hampshire, New York, North Carolina, Ohio, Tennessee, Vermont

Kilden, samt en samlet liste over hvilke regler, der gælder i hvilke stater findes her. Kilden bliver løbende opdateret med regelændringer for GPS i USA. Der kan være sket ændringer efter at denne artikel er skrevet i april 2018.

Products from Amazon.co.uk

Ovenstående produkter fra Amazon kan bruges til en lovlig montering af GPS i bilen.

Del denne side

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmailKøb vores guide til

Klassiske vestlige USABeskrivelse af turguiden - Klassisk vestlige USA - klik her

150,00 DKKTilføj til kurv

Køb vores guide til

Stillehavskysten fra nord til syd

Beskrivelse af turguiden - Stillehavskysten fra nord til syd - klik her

150,00 DKKTilføj til kurv


 

Spørgsmål og kommentarer

brug af GPS

Brug af GPS

  • Dette forum er tomt.
  • Oh, bother! No topics were found here.
  • Du skal være logget ind for at oprette et nyt emne.

Her har I mulighed for at stille  spørgsmål eller give kommentarer til brug af GPS.

Du skal være logget ind for at kunne stille spørgsmål og give kommentarer. Du kan oprette dig som bruger på denne side ved at klikke her - opret bruger. Vi sender dig en email, hvor du skal bekræfte, at du vil oprette en bruger, inden du kan stille spørgsmål og give kommentar.

Er du allerede oprettet som bruger, men har glemt dit kodeord, kan du oprette et nyt kodeord ved at klikke her - glemt kodeord.

Hvis du klikker på tilmeld når du er logget ind, vil du modtage en email, når der bliver opdateret i emnet.

Til emnet GPS er tilknyttet følgende kategorier, hvortil du kan stille spørgsmål og give kommentarer.