Tankning af bil

Skilt,Next Service,72 Miles
Skilt i ørkenen med advarsel om at der er 72 miles til næste tankstation

Benzin hedder GAS på amerikansk.

 

Ligesom vi i Danmark har forskellige oktantal på benzin, så har de det også i USA. Udover at de anvender andre tal, så kan de tal, de anvender, også varierer alt efter, hvor i landet du er.

 

Med mindre udlejningsfirmaet fortæller andet til dig, så skal du bare tanke 87 Regular.

 

Benzin typer:

87 Regular
89 Mid-grade or plus
91-93 Premium

 

Hvis det er en diesel bil, så skal du selvfølgelig komme diesel i tanken.

 

Er du i tvivl om hvad du skal tanke din bil med, så se på benzindækslet, der står det ofte skrevet.

 

Tank fra den rigtige stander 

Bemærk at håndtagene på standerne er sorte for benzin og grønne for diesel. Desuden er studserne til benzin og diesel udformet forskelligt, så hvis studsen ikke passer i tanken – så tænk dig lige om igen, og forsøg at tjekke hvad det er, din bil bruger af brændstof.

Tankning foregår som i Danmark ved selvbetjening. Undtagelsen er staten Oregon, hvor der forsat er tankpassere, som tanker bilen for dig.

 

Kreditkort 

Det er muligt at betale med kreditkort ved de fleste standere, men når du skal taster din pinkode, så vil du ofte opdage, at din pinkode ikke virker. Der er intet galt med dit kort, men i USA anvender man en fem-cifferet pinkode. Dog er de nogle steder ved at overgå til fire cifrede koder.

 

Du går derfor i stedet ind til kassen, og forudbetaler for den mængde benzin, som du gerne vil købe - dette kan gøres på kreditkort. Du kan i langt de fleste tilfælde aftale med kasseren, at du får penge retur, hvis du ikke bruger hele beløbet. Det kan derfor være en god ide, at kende tankens størrelse på den bil, som du kører i (for eksempel kan der være 20 gallons i tanken på en minivan).

 

Husk at tanke i øde områder

I visse områder er der langt mellem benzintankene, så husk at tanke op i disse områder, når du ser en tank, og husk at tjekke om bilen har behov for olie, vand med videre, ligesom du ville gøre det på din egen bil.

Del denne side

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail
 

Spørgsmål og kommentarer

tankning af bil

Tankning af bil

  • Dette forum er tomt.
  • Oh, bother! No topics were found here.
  • Du skal være logget ind for at oprette et nyt emne.

Her har I mulighed for at stille  spørgsmål eller give kommentarer til tankning af bil.

 

Du skal være logget ind for at kunne stille spørgsmål og give kommentarer. Du kan oprette dig som bruger på denne side ved at klikke her - opret bruger. Vi sender dig en email, hvor du skal bekræfte, at du vil oprette en bruger, inden du kan stille spørgsmål og give kommentar.

 

Er du allerede oprettet som bruger, men har glemt dit kodeord, kan du oprette et nyt kodeord ved at klikke her - glemt kodeord.

 

Hvis du klikker på tilmeld når du er logget ind, vil du modtage en email, når der bliver opdateret i emnet.

 

Til emnet bil i USA er tilknyttet følgende kategorier, hvortil du kan stille spørgsmål og give kommentarer.