Cookie og privatlivspolitik på OnTheRoadUSA.com

OnTheRoadUSA.com anvender cookies til følgende formål:

  • Trafikmåling, så vi ved hvor mange der besøger vores site og hvordan den benyttes.
  • Teknisk funktionalitet, herunder beskyttelses af site mod web bots.

Ejeroplysninger

Dette website ejes af:

OnTheRoadUSA.com

Zeniavej 8

2630 Taastrup

Tlf: +45 2264 6164

Email: info@ontheroadusa.com

 

Cookies

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og som benyttes for at kunne genkende din computer under besøget. Cookies gør det lettere at anvende internettet, fordi du ikke hele tiden skal begynde forfra. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies.

 

Cookies levetid

Cookies sletter sig selv efter et vist tidsrum (se i nedenstående tabel levetiden for vores cookies). Cookies fornyes ved hvert besøg.

 

Cookie Type Varighed Beskrivelse
wordfence_verifiedHuman HTTP 1 døgn Wordfence benytter denne cookie til at beskytte OnTheRoadUSA.com mod web bots
_ga HTTP 2 år Benyttes af Google Analytics til at skelne unikke bruger
_gat HTTP Sessionen Google Analytics benytter denne cookie til at neddrosle antallet af forespørgsler til serveren
_wfvt HTTP Sessionen Wordfence benytter denne cookie til at samle information om hvilke sider på OnTheRoadUSA.com som brugeren besøger

 

Sådan undgår du cookies

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du slette eller blokere dem. Se vejledning på http://minecookies.org/cookiehandtering.

 

Hvad bruges cookies til på OnTheRoadUSA.com?

Cookies anvendes til at føre statistik over antallet af brugere samt oplysninger om køn, alder og geografi på vores brugere, for at vi kan tilpasse indholdet, til dem der benytter vores site.

  • Google Analytics (trafikmåling) OnTheRoadUSA.com bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.

  Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

  • Wordfence (beskyttelse af website)

  OnTheRoadUSA.com bruger cookies fra Wordfence til at beskytte websitet mod hacking.

 

Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, post-nummer, e-mail-adresse, køn, alder og interesser i forhold til rejser i USA.

 

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser.

 

Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos OnTheRoadUSA.com, skal du rette henvendelse på info@ OnTheRoadUSA.com. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

 

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

 

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

 

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

 

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.