Ophavsret og vilkår for brug af OnTheRoadUSA.com

 

Alt materiale på OnTheRoadUSA.com i form af artikler, tekster, fotografier, billeder, animationer, grafik, lyd og videofiler m.v. er beskyttet af lov om ophavsret og administreres af OnTheRoadUSA.com ApS, Zeniavej 8, 2630 Taastrup, CVR. nr. 36718382.

 

Du bør antage, at alt hvad du ser eller læser på OnTheRoadUSA.com, er beskyttet af ophavsret.

 

På OnTheRoadUSA.com kan der forekomme materiale, som er copyright beskyttet af tredje part.

 

Kopiering mv.

Artikler, fotografier, videofiler og andet der offentliggøres på OnTheRoadUSA.com tilhører OnTheRoadUSA.com ApS og stilles udelukkende til rådighed for læsning/visning. Det er tilladt at tage kopier på papir (print) til privat brug under hensynstagen til tredje parts copyright. Denne tilladelse gælder alene for fysiske personer. En virksomhed må således ikke printe en artikel mv., herunder heller ikke til brug for virksomhedens medarbejdere.

 

Der må ikke uden skriftligt samtykke fra OnTheRoadUSA.com ApS, kopieres, genudsendes, uploades, sendes, overføres eller distribueres indholdet af OnTheRoadUSA.com, herunder tekst, billeder, lyd eller video til kommercielle eller offentlige formål.

 

Journalister kan i forbindelse med omtale af OnTheRoadUSA.com frit anvende pressemeddelelser og pressefotos fra OnTheRoadUSA.com ApS. For yderligere information kontakt OnTheRoadUSA.com ApS.

 

Links

Der må gerne linkes til OnTheRoadUSA.com´s offentlige sider forudsat, at det sker på en loyal måde og i overensstemmelse med gældende ret og med tydelig kildeangivelse. OnTheRoadUSA.com ApS accepterer ikke links, som kan få OnTheRoadUSA.com til at fremstå som en integreret del af en anden hjemmeside. Dette omfatter HTML-grabbing, IFraming mv.

 

Enkeltstående brug af dybe links er tilladt, men gentagen og systematisk brug af dybe links er ikke tilladt.

 

Det er god citatskik, at linke til den oprindelige artikel hvis en artikel på OnTheRoadUSA.com omtales på en hjemmeside/blog eller i en e-mail.

 

Overtrædelser medfører krav om erstatning, vederlag og kompensation.

 

OnTheRoadUSA.com ApS er ikke ansvarlig for indholdet på tredjemands websites som OnTheRoadUSA.com linker eller henviser til.

 

Vilkår for brug af OnTheRoadUSA.com

Læs venligst disse vilkår og betingelser omhyggeligt igennem, inden du bruger OnTheRoadUSA.com. Ved at bruge OnTheRoadUSA.com accepterer du disse betingelser.

 

OnTheRoadUSA.com kan til enhver tid revidere disse betingelser ved at opdatere denne tekst. Sådanne ændringer vil være bindende for dig som bruger. Du bør derfor regelmæssigt besøge denne hjemmeside for at gennemgå de gældende betingelser, som du er bundet af.

 

Brug af siden er for egen risiko

Brugen af den besøgte hjemmeside sker på egen risiko. Indholdet af OnTheRoadUSA.com antages at være korrekt ved tidspunktet for udgivelsen, ikke desto mindre kan OnTheRoadUSA.com ApS ikke pålægges ansvar for fejl, undladelser eller ændring i detaljerne, der gives på OnTheRoadUSA.com eller for konsekvenserne for brugen af informationerne. Vurdering af attraktionerne med mere, er baseret på OnTheRoadUSA.com egne oplevelser og derfor indeholder beskrivelserne et element af subjektiv vurdering.

 

Tredjemands hjemmeside

Besøg på websites, som der linkes eller henvises til fra OnTheRoadUSA.com, sker på dit eget ansvar.

 

 

Affiliate links

OnTheRoadUSA.com får provision for, at henvise til forskellige firmaer gennem affiliate links. Provisionen bruges udelukkende til at udvikle OnTheRoadUSA.com´s hjemmeside - tak for din støtte.

 

Vi fremhæver kun produkter, der har en høj kvalitet, og som vi selv har testet, eller vil bruge på vores rejser.

 

Har du en dårlig oplevelse med et produkt bestilt gennem et link på OnTheRoadUSA.com, vil vi meget gerne høre fra dig - skriv til os på OnTheRoadUSA.com.

 

Prisen på de produkter, som vi linker til, stiger ikke ved brug af linkene på OnTheRoadUSA.com – prisen er den samme uanset, hvordan du kommer til firmaernes hjemmesider.

 

Brugernavn og password til OnTheRoadUSA.com

Det er ikke tilladt at offentliggøre sit brugernavn og password til OnTheRoadUSA.com til brug for andre. Det er ikke tilladt at få adgang til materiale, som er placeret på OnTheRoadUSA.com ved at benytte andres brugernavne og passwords.

 

Taastrup 22. april 2017