Aflevering af udlejningsbil

Bagagevogn,Mand,Soldyrker,Bagage
Ung mand nyder solen ovenpå fyldt bagagevogn

Aflevering af bil i lufthavnen

Når du kommer til den lufthavn, hvor du skal aflevere bilen, følger du skiltene til ”car return”. I car return området vil der komme afviser til de forskellige selskaber.

 

Er din bil fuldt forsikret, tager det kort tid at afleverer bilen. Firmaet scanner bilens nummer ved ankomsten, checker kilometertælleren, og spørger høfligt om der har været nogle problemer med bilen under vejs. Herefter vil de udskrive en kvittering - dermed er afleveringen af bilen klaret. Det tager ofte under et minut at aflevere bilen. Er du ikke fuldt forsikret, vil udlejningsfirmaet tjekke, om der er sket skader på bilen under udlejningen.

 

Skader på udlejningsbilen

Er din bil fuldt forsikret, så er det ikke et problem, hvis du bar lavet en lille bule i bilen, men det kan være, at du lige skal sige det til dem. Ved større skader skal du udfylde en skadesrapport og ikke andet - bilen er jo forsikret. Vi har oplevet, at nogen har lavet en parkeringsskade på vores udlejningsbil, hvor vi udfyldte skadesrapporten og var på vej med shuttle bussen til lufthavnen 5 minutter senere. De amerikanske udlejningsfirmaer arbejder meget effektivt og professionelt. 

 

Husk at få alt med fra bilen

Du skal sikre, at du har tømt bilen for jeres ejendele, og det er venligt også at tømme den for affald. Det er ikke nemt at hente ting. hvis du har glemt noget i bilen. Tjek handskerummet og andre steder hvor I kan have lagt ting, f.eks  midterkonsollen og i dørene.

 

Husk at afsætte tid til shuttle bussen 

Du skal huske at beregne transport tid fra biludlejningsfirmaets afleveringssted til lufthavnsterminalen. Har I meget bagage og er I flere der rejser sammen, kan det være en ide´ sætter alt bagagen af ved den terminal, som I skal flyve fra sammen med en del af selskabet, inden I afleverer bilen. Så er det kun den eller de personer, der aflevere bilen, som behøver at tage shuttle bussen tilbage terminalen. Dette kræver lidt ekstra tid og ventetid, men kan begrænse besvær med at holde styr på megen bagage og børn samtidig, da I først kan tjekke ind, når alle er samlet.

 

Når I flyver internationalt fra USA skal bagagen være checket ind mindst en time før afgang. Hvis den ikke er det, kan det blive meget svært at få den med hjem.

Del denne side

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail
 

Spørgsmål og kommentarer

aflevering af udlejningsbil

Aflevering af udlejningsbil

Dette forum er tomt.

Pokkers også! Intet emne fundet her.

Du skal være logget ind for at oprette et nyt emne.

Her har I mulighed for at stille  spørgsmål eller give kommentarer til aflevering af udlejningsbil i USA.

 

Du skal være logget ind for at kunne stille spørgsmål og give kommentarer. Du kan oprette dig som bruger på denne side ved at klikke her - opret bruger. Vi sender dig en email, hvor du skal bekræfte, at du vil oprette en bruger, inden du kan stille spørgsmål og give kommentar.

 

Er du allerede oprettet som bruger, men har glemt dit kodeord, kan du oprette et nyt kodeord ved at klikke her - glemt kodeord.

 

Hvis du klikker på tilmeld når du er logget ind, vil du modtage en email, når der bliver opdateret i emnet.

 

Til emnet bil i USA er tilknyttet følgende kategorier, hvortil du kan stille spørgsmål og give kommentarer.