Customs Declaration Form

Lincoln,Memorial,Mennesker,Washington
Lincoln Memorial i Washington D.C.

Den blå/hvid toldformular

Formularen Customs Declaration Form udleveres af kabinepersonalet under flyvningen til USA og udfyldes i flyet. Her skal du angive, hvad du medbringer til USA af fødevare, om du har været i nærheden af gård eller kvæg, og om du medbringer over 10.000 dollars ind i USA.

 

Der skal udfyldes en formular per familie, der rejser ind i USA, og du skal bruge dit pasnummer, flynummer og adressen på den første overnatning i USA. Formularen vises til immigrationsmyndigheder, der giver den et stempel, efter at I har fået lov til at rejse ind i landet. Formularen skal afleveres, når I går igennem tolden.

 

Du kan læse mere om Customs Declaration Form på dette link til U.S. Customs and Border Protection’s hjemmeside:

 

Omgang med dyr og arbejde i landbruget – madvarer i tasken til USA

Amerikanerne er meget påpasselige med ikke at få, mund og klovsyge indført i landet. Du skal derfor være særlig opmærksom på dette, hvis du arbejder på en gård, eller har haft omgang med dyr inden afrejsen. Her skal du kontakte den amerikanske ambassade inden, for at høre hvilke regler, der gælder for dig. Det betyder også, at du ikke må medbringe friske madvarer, frugt og grønt og lignende til USA – altså ikke noget med en madpakke til flyveturen, et æble i rygsækken eller en dansk ost eller rugbrød til en slægtning i USA.

 

Der går hunde i lufthavnen, der snuser din hånd- og indtjekkede bagage, og finder toldmyndighederne madvarer, så koster det cirka 250 dollars i bøde, og madvarerne bliver konfiskeret.

 

Du kan læse mere om at bringe fødevare ind i USA på dette link til U.S. Customs Border Protection.

 

I vores artikelserie om indrejse til USA, har vi skrevet om:


Del denne side

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail
 

Spørgsmål og kommentarer

Customs Declaration Form

Customs Declaration Form

  • Dette forum er tomt.
  • Oh, bother! No topics were found here.
  • Du skal være logget ind for at oprette et nyt emne.

Her har I mulighed for at stille  spørgsmål eller give kommentarer til Customs Declaration Form.

 

Du skal være logget ind for at kunne stille spørgsmål og give kommentarer. Du kan oprette dig som bruger på denne side ved at klikke her - opret bruger. Vi sender dig en email, hvor du skal bekræfte, at du vil oprette en bruger, inden du kan stille spørgsmål og give kommentar.

 

Er du allerede oprettet som bruger, men har glemt dit kodeord, kan du oprette et nyt kodeord ved at klikke her - glemt kodeord.

 

Hvis du klikker på tilmeld når du er logget ind, vil du modtage en email, når der bliver opdateret i emnet.

 

Til emnet indrejsekrav til USA er tilknyttet følgende kategorier, hvortil du kan stille spørgsmål og give kommentarer.