Vejret i USA

Del denne side

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail

Lyn og tordenvejr

Lyn og tordenvejr i USA kan være voldsommere end det, som du kender fra Danmark. Vi har derfor beskrevet de generelle forholdsregler, du skal tage, hvis du oplever lyn og tordenvejr på din ferie i USA. Forholdsreglerne gælder både hvis du er indenfor i et hus, befinder dig i bilen eller i naturen. Få mere information om lyn og tordenvejr.

Tordenvejr,Bjerge,Alamogordo,New Mexico

Skypumpe,Sandstorm,Lille,Tucson

Twisters - skypumper - tornadoer

Hvilke tegn på skypumper skal du være opmærksom på? Hvis du oplever en skypumpe, hvor er det så sikrest at opholde sig inde i huset, i bilen eller ude i naturen? Hvad skal du være opmærksom på når skypumpen er passeret? Får svar på alle disse spørgsmål under fanen twisters – skypumper – tornadoer i USA.

Hurricans – Orkaner

Orkaner er hyppigt forekommende i det sydlige USA, hvor specielt Florida og staterne langs den mexicanske golf bliver ramt, men de kan også opstå i Stillehavsområdet. Under fanen hurricans - orkaner kan du se, hvornår der er orkansæson i de forskellige områder af USA, og ikke mindst, hvordan du skal forholde dig sikkert under og efter en orkan.

Storm,Vand,Kvinde,Palme,Key West

Dip,Skilt,Vej,Flooded

Floods – oversvømmelser

Oversvømmelser er hyppigt forekommende i USA. Du skal specielt være opmærksom på dette i de tørre områder, hvor selv en lille regnbyge kan medføre oversvømmelser, da jorden ikke kan absorbere vandet. På vejene er der ofte sat skilte op, som advarer om, hvor der hyppigt opstår oversvømmelser. Se hvordan du skal forholde dig til floods - oversvømmelser her.

Ekstrem varme

Vi drømmer alle om en dejlig varm sommer, men der er områder i USA, som om sommeren er så varme, at du skal vide, hvordan du sikkert opholder og færdes i disse områder. Husk at følge de lokale anvisninger for sikker færden, og læs mere om ekstrem varme her. Vi anbefaler også at du læser afsnittet om hiking i ørkenen under fanen forholdsregler.

Udtørret-Jord-Varme-Busk-Skorpe


 

qa-vejret i USA kategori

  • Dette forum er tomt.


 

Spørgsmål og kommentarer

vejret i USA

Vejret i USA

  • Dette forum er tomt.
  • Oh, bother! No topics were found here.
  • Du skal være logget ind for at oprette et nyt emne.

Her du se de forskellige kategorier, som du kan stille spørgsmål eller give kommentar til vejret i USA.

 

Nederst har du mulighed for at stille generelle spørgsmål eller give kommentarer til vejret i USA, som ikke er dækket af de øvrige kategorier.

 

Du skal være logget ind for at kunne stille spørgsmål og give kommentarer. Du kan oprette dig som bruger på denne side ved at klikke her - opret bruger. Vi sender dig en email, hvor du skal bekræfte, at du vil oprette en bruger, inden du kan stille spørgsmål og give kommentar.

 

Er du allerede oprettet som bruger, men har glemt dit kodeord, kan du oprette et nyt kodeord ved at klikke her - glemt kodeord.

 

Hvis du klikker på tilmeld når du er logget ind, vil du modtage en email, når der bliver opdateret i emnet.