Godt at vide om USA

Sharing

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail

Vejret i USA

Vejret i USA er anderledes end i Danmark - det kan ofte være mere voldsomt, når der er uvejr. Det betyder, at I skal forholde jer til den lokale vejrudsigt og kende de anvisninger for sikker adfærd, der findes i forhold til de forskellige vejr typer. Under vejret i USA kan du læse om lyn og torden, skypumper, orkaner, oversvømmelser og ekstrem varme.

Grand Canyon,Mand,Udsigt,Morgen

Tordenvejr,White Sands National Monument,Palme,New Mexico

Forholdsregler

Naturen i USA er anderledes end i Danmark og vi har derfor samlet nogle gode råd til hvordan du kan færdes sikkert i naturen. Forholdsreglerne er ikke nævnt for at begrænse din ferie, der er i stedet beskrevet, for at du får mest ud af din ferie i en anderledes natur. Du kan læse om højdesyge, badning på ukendte strande, ture i ørkenen og hiking i ørkenen her.


 

qa-usa kategori

Dette forum er tomt.


 

Spørgsmål og kommentarer

godt at vide om USA

Spørg om USA

Dette forum er tomt.

Pokkers også! Intet emne fundet her.

Du skal være logget ind for at oprette et nyt emne.

Her du se de forskellige kategorier, som du kan stille spørgsmål eller give kommentar til menupunktet USA - godt at vide om USA.

 

Nederst har du mulighed for at stille generelle spørgsmål eller give kommentarer til, godt at vide om USA, som ikke er dækket af de øvrige kategorier.

 

Du skal være logget ind for at kunne stille spørgsmål og give kommentarer. Du kan oprette dig som bruger på denne side ved at klikke her - opret bruger. Vi sender dig en email, hvor du skal bekræfte, at du vil oprette en bruger, inden du kan stille spørgsmål og give kommentar.

 

Er du allerede oprettet som bruger, men har glemt dit kodeord, kan du oprette et nyt kodeord ved at klikke her - glemt kodeord.

 

Hvis du klikker på tilmeld når du er logget ind, vil du modtage en email, når der bliver opdateret i emnet.