Ting vi pakker til bilferien

Del denne side

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail

Ting vi medbringer hjemmefra

Her finder du en liste over de ting til bilferien, som vi altid pakker, når vi rejser til USA. Alle ting kan købes i USA, men hvis du har dem, så er det en god ide at overveje, om du har plads til dem i kufferten. Vi taler om ting som: schweizerkniv, lommelygte, kuffertvægt, solbriller, hat, omformerstik, forlængerledning, PC eller ekstern harddisk. Læs om tingene og hvorfor vi pakker dem

Mammoth Hot Springs,Canary Spring,Yellowstone National Park

Bil,Overlæsset,Bagage,Køletasker

Pakning af kuffert til bilferie i USA

Her giver vi dig tips til, hvad du skal pakke i din kuffert til din bilferie i USA og hvordan du pakker kufferten. Vi giver også tips til, hvad du skal have med i håndbagagen, og hvad du skal have i ind tjekket bagage. Dertil kommer, at du skal huske, at du kun må låse din kuffert med en TSA godkendt lås. Læs mere om ting til bilferien og pakning af kuffert her.

Ting vi køber efter ankomsten til USA

Under fanen ”ting vi køber efter ankomsten til USA” giver vi dig tips til de ting til bilferien, som vi vælger at købe efter ankomsten til USA. Det er de ting, som det bedre kan betale sig at købe i USA, da de er billigere, eller hvor vi foretrækker et af de ”lokale mærker”. Hvorvidt I har brug for alle tingene er en smagssag, og afhænger af hvilken bilferie i USA I skal på. Læs mere om det vi køber her.

Luftballoner,Opstigning,Mennesker,Morgen,Alburquerque


 

qa-ting til bilferien

  • Dette forum er tomt.


 

Spørgsmål og kommentarer

ting til bilferien

Ting til bilferien

  • Dette forum er tomt.
  • Oh, bother! No topics were found here.
  • Du skal være logget ind for at oprette et nyt emne.

Her du se de forskellige kategorier, som du kan stille spørgsmål eller give kommentar, til de ting vi pakker til bilferien.

 

Nederst har du mulighed for at stille generelle spørgsmål eller give kommentarer, til ting til bilferien, som ikke er dækket af de øvrige kategorier.

 

Du skal være logget ind for at kunne stille spørgsmål og give kommentarer. Du kan oprette dig som bruger på denne side ved at klikke her - opret bruger. Vi sender dig en email, hvor du skal bekræfte, at du vil oprette en bruger, inden du kan stille spørgsmål og give kommentar.

 

Er du allerede oprettet som bruger, men har glemt dit kodeord, kan du oprette et nyt kodeord ved at klikke her - glemt kodeord.

 

Hvis du klikker på tilmeld når du er logget ind, vil du modtage en email, når der bliver opdateret i emnet.