Indrejse til USA via Canada – eTA

Kort,Niagara Falls,Niagara River Gorge,USA,Canada
Kort over Niagara River Gorge området

Rejser du til USA via Canada (f.eks. over Toronto eller Vancouver), skal du huske at have gyldig indrejse til Canada, også selv om du kun er i transit. Du skal senest 72 timer før afrejse have en gyldig indrejsetilladelse eTA (eletronic Travel Autorization). Den gælder i 5 år, og er bundet til det pas du bruger ved ansøgningen. Så skifter du pas inden for 5-års perioden, skal du lave en ny ansøgning. Danske statsborgere kan søge om dette elektronisk på nettet, og det koster 7$ (canadiske). De fleste ansøgninger bliver godkendt inden for få minutter.

Du kan ansøge om eTA her

Ansøg i god tid, så du har mulighed for at komme med yderligere dokumentation, hvis din ansøgning ikke umiddelbart bliver godkendt. En eTA er en forhåndsgodkendelse af din indrejse, men ikke en garanti for indrejse. Den endelige indrejsegodkendelse foretages først af de canadiske immigrationsmyndigheder ved ankomst til Canada. eTA’en sikre at du kan komme med flyet, og få din indrejse til Canada behandlet af myndighederne. Det er dit eget ansvar, at have de nødvendige indrejsetilladelser i orden i forbindelse med din rejse til USA.

Du skal kun have en eTA, hvis du kommer til Canada med fly. Det vil sige, at hvis du går en tur til Canada i forbindelse med et besøg ved Niagara Falls, eller kommer du til Canada med skib eller bil, skal du ikke have en eTA. 

Vil du læse mere om indrejse til Canada, så kan du læse det på udenrigsministeriets hjemmeside, her findes også en opdateret vejledning til udfyldelse af ansøgningsskemaet til eTA.

I vores artikelserie om indrejse til USA, har vi skrevet om:


Indgang,Canada,Grænse,Drejespærre,Kvinde,Niagara Falls
Indgang til Canada ved Niagara Falls

Del denne side

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail
 

Spørgsmål og kommentarer

Canada - eTA

Canada – eTA

  • Dette forum er tomt.
  • Oh, bother! No topics were found here.
  • Du skal være logget ind for at oprette et nyt emne.

Her har I mulighed for at stille  spørgsmål eller give kommentarer til Canada's eTA.

 

Du skal være logget ind for at kunne stille spørgsmål og give kommentarer. Du kan oprette dig som bruger på denne side ved at klikke her - opret bruger. Vi sender dig en email, hvor du skal bekræfte, at du vil oprette en bruger, inden du kan stille spørgsmål og give kommentar.

 

Er du allerede oprettet som bruger, men har glemt dit kodeord, kan du oprette et nyt kodeord ved at klikke her - glemt kodeord.

 

Hvis du klikker på tilmeld når du er logget ind, vil du modtage en email, når der bliver opdateret i emnet.

 

Til emnet indrejsekrav til USA er tilknyttet følgende kategorier, hvortil du kan stille spørgsmål og give kommentarer.