Helikoptertur i USA

Helikopter,Indefra,Person,Grand Canyon,Hovedtelefon
Helikoptertur over Grand Canyon

Forkæl dig selv med en fantastisk oplevelse på en helikoptertur i USA

En helikoptertur giver en fantastisk dimension til de mest storslåede naturoplevelser i USA. At opleve Grand Canyon fra kanten er storslået, men at flyve i Grand Canyon, hvor I på samme tid kan se både South og North Rim samt Coloradofloden, der snor sig i bunden, er en unik totaloplevelse – hvorfor dette er den mest populære helikoptertur i USA. Både Maverick Helicopters og Papillon Helicopters flyver ture ved Grand Canyon.

Hawaii, er også et meget populært sted at flyve med helikopter. På Hawaii kan I opleve de dybe regnskovskløfter, vandfald og vulkaner, der ellers er svært fremkommeligt fra oven, og hvis I er heldige, kan I også se en hval i havet uden for kysten.

Oplevelsen af det mest spektakulære vandfald I USA, Niagara Falls er også muligt med helikopter.

Det er ikke kun naturoplevelser, der får en ekstra dimension fra en helikopter, det gør også nogle af USA´s mest markante byer. I kan opleve New Yorks skyline og de smukt dekorerede skyskrabere i øjenhøjde eller lyshavet over ”the Strip” i Las Vegas.

Fælles for disse oplevelser er; at de er populære, at der er et begrænset antal afgange om dagen, og at der kun er plads til få mennesker i hver helikopter. Er en helikoptertur en del af oplevelsen på din ferie, så vil vi anbefale, at du booker den ønskede tur hjemmefra.

Husk at bruge kameraet på helikopterturen

En helikoptertur giver også mulighed for at tage fantastiske billeder. En helikopter kan ryste lidt. og derfor er det er godt tips at støtte armen, når der tages billeder. Uanset hvilket kamera du har, så skal du anvende det kamera som du kender bedst, huske masser af plads, og at det er opladet, så du kan tage mange billeder, for der er mange ”Kodac moments”. Lyset er oftest skarpt, og det betyder, at selv om landskabet er spektakulært, så kan det være at billederne efterfølgende ikke har samme dybde og drama. Her kan det være en fordel at fotograferer ved solopgang eller nedgang, hvor der er mere skygge og dermed mere kontrast i billederne.

Colorado River,Skifter fra grøn til brun,Grand Canyon
Colorado River flyder sammen med en sideflod i bunden af Grand Canyon

Grand Canyon

Det er muligt at se Grand Canyon fra South, West og North rim, og da der er stor afstand mellem disse steder, er det vigtigt, at du ved hvilken del af Grand Canyon du skal besøge, inden at du booker en helikoptertur. Det er kun muligt at tage på en helikoptertur fra South Rim eller West Rim i Grand Canyon. Vær opmærksom på, at det også er muligt at booke en helikoptertur til Grand Canyon, som starter i Las Vegas eller Henderson.

Grand Canyon South Rim

Langt de fleste besøger Grand Canyon South Rim, da det er den del af Grand Canyon, der har den mest varierede udsigt.

Der er to selskaber, som flyver med helikopter fra South Rim – Maverick Helicopters og Papillon Helicopters.

Begge selskaber starter med at flyve over Kaibab skoven og derefter ud over Grand Canyon. Turene går over den vildeste og dybeste del af Grand Canyon ”The Dragon Corridor”, hvor Coloradofloden snor sig i bunden. Undervejs er der en fantastisk udsigt såvel til ”The Painted Desert” og ”Desert View Watch Tower”, samt South og North Rim. Hvis I vælger at flyve med Maverick Helicopters, skal I vælge den tur, der hedder ”Canyon Spirit Helicopter Tour”, og hvis I vil flyve med Papillon Helicopters, skal I vælge den tur, som hedder ”Empirial With Ecostar”.

Vil I se Grand Canyon North Rim, så har Papillon Helicopters en tur, der afgår fra South Rim. På turen kommer I til at se den meste centrale del af Grand Canyon. Det er den del hvor, der er størst geologiske variation. Her er Grand Canyon 11 miles bred og 1 mile dyb. Desuden flyver I også over ”The Dragon Corridor”, som er den mest fotograferede del af Grand Canyon. Hvis det er denne tur I gerne vil booke, så hedder den ”North Canyon Tour”.

Helikopter,Personer,Kvinder,Grand Canyon
OnTheRoadUSA ved en af Mavericks helikopter i Grand Canyon

Grand Canyon West Rim

Grand Canyon West Rim er ikke en del af Grand Canyon National Park, men ligger i Hualapai indianernes reservat.

På helikopterturen flyver I både ud over Grand Canyon West Rim, ser Eagle point fra oven og glasbroen over kløften. I flyver også ned i selve Grand Canyon og ser Coloradofloden. I lander ca. 3.500 feet (1 km) nede i Grand Canyon, og får herved en unik oplevelse nede fra kløften. Hvis I vil opleve dette, skal I booke turen med Mustang Helicopters, der hedder ”Grand Canyon Discovery Tour”. Hos Papillon Helicopters skal I booke turen, der hedder ”Helicopter Air Tour and Legacy”. Papillon Helicopters har også en kombi tur med en sejltur på Colorado River, den hedder “Over the Edge Helicopter and Boat“.

Las Vegas

Fra Las Vegas afgår der forskellige helikopterture. Der er både ture hvor I oplever Las Vegas, men også ture som flyver til forskellige attraktioner i området herunder Grand Canyon, Lake Mead, Hoover Dam, Fortification Hill og Eldorado Canyon.

The Strip,Las Vegas,Aften,Oppefra,Lys,Hoteller
The Strip i Las Vegas by night

Las Vegas rundtur

Få et overblik over alle de fantastiske kasinohoteller, der ligger langs ”The Strip”. Se Luxor pyramiden, Brooklyn Bridge, Eiffeltårnet og ikke mindst lyshavet over gaden. Dette er en kort helikoptertur, men forsat en fantastisk oplevelse. Nogle ture kombinerer Las Vegas Strip med en tur over Lake Mead og Hoover Dam.

I kan booke denne oplevelse hos Maverick Helicopters, og her hedder den ”Las Vegas Strip Helicopter Tour”. Hvis I vil kombinerer Las Vegas Strip med Hoover Dam, så hedder turen: ”Vegas Dream”.

Hos Papillon Helicopters hedder turen over Las Vegas Strip: ”Strip Highlights (no transfers)” – hvis I selv sørger for transporten, og ”Strip Highlights With Limo Transfers” – hvis I ønsker at blive kørt fra og til hotellet i en limousine.

Las Vegas, Lake Mead og Hoover Dam

Papillon Helicopters tilbyder helikopterture fra Las Vegas ud over Lake Mead og Hover Dam. Helikopterturen ”Lake View Heli Tour” er en kort tur ud over Lake Mead. Turen ”Hoover Dam Heli Tour” flyver over Lake Mead og Hoover Dam.

Papillon Helicopters har også en kombi tur med bus til Hoover Dam, med rundvisning i Hoover Dam og efterfølgende en helikoptertur over Colorado River og Hoover Dam. Turen hedder ”Hoover Dam deluxe bus and helicopter tour”.

Grand Canyon,Helikopter,Colorado River,Flod,Bjerge
Grand Canyon og Colorado River set fra helikopter

Las Vegas og Grand Canyon West Rim

Når I flyver fra Las Vegas til Grand Canyon West Rim, kommer I også over Lake Mead og Hoover Dam på vejen. Ved Grand Canyon West Rim, kommer I til at se glasbroen over Grand Canyon (nogle ture inkluderer også, at I kan gå på broen) samt Eagle Point. Der er ture, hvor I lander i selve Grand Canyon, og hvor der i den forbindelse også er mulighed for opleve Eldorado Canyon og Techatticup minen, eller at sejle på Colorado floden i Grand Canyon. Der er også ture, hvor I på vejen tilbage til Las Vegas får muligheden for at opleve lyshavet over ”The Strip”.

Hos Maverick Helicopters kan I bestille turen, der hedder “Silver Cloud Air Tour” (uden landing i Grand Canyon, men med Las Vegas Strip). Hvis I både vil lande i Grand Canyon, og lande på West Rim for at gå på glasbroen, så hedder turen ”Indian Territory Tour”. Hvis I ikke vil besøge glasbroen, men lande i selve Grand Canyon hedder turen ”Wind Dancer Air and Landing Tour” (med overflyvning af Las Vegas Strip) eller “Wind Dancer Sunset” (hvis I vil have solnedgangen med). Hvis I hellere vil lande på Grand Canyon West Rim og gå en tur på glasbroen, hedder turen ”Grand Canyon Helicopter Tour with Skywalk – Skywalk Odyssey”.

Der er også mulighed for at kombinerer en helikoptertur til Grand Canyon West Rim med en raftingtur nær Hoover dam, denne tur hedder ”Grand Canyon and Rafting Helicopter Tour”.

Hos Papillon Helicopters hedder turene:

Golden Eagle Air Tour” – uden landing i Grand Canyon

Grand Celebration Tour” – med landing i Grand Canyon

Grand Celebration Tour With Las Vegas Strip” – med landing i Grand Canyon og tur over Las Vegas strip

Grand Celebration and Eldorado Canyon” – med landing i Grand Canyon og jeep tur til Eldorado Canyon

Grand Voyager” – med landing i Grand Canyon og bådtur på Coloradofloden

VIP Skywalk Express” – uden landing i Grand Canyon, men på West Rim, med en gåtur på glasbroen

Skywalk Getaway with Heli and Boat” – med landing i Grand Canyon, sejltur på Colorado River og en gåtur på glasbroen.

Passagere,Helikopter,Instruktioner,Maverick
Passagerne får instruktioner inden helikopterturen starter

Henderson (Las Vegas) til Grand Canyon South Rim

Fra Henderson er der mulighed for at flyve med fly til Grand Canyon South Rim, og herfra skifte til en helikopter, som flyver rundt i Grand Canyon fra South Rim. Som en del af turen kan I bliver hentet på jeres hotel på ”The Strip” i Las Vegas.

Hos Maverick hedder denne tur ”Canyon Dream Air and Land Tour”. På denne tur er der også mulighed for at opleve lidt af selve Grand Canyon National Park med bus.

Papillon Helicopters tilbyder en lignende tur, med fly fra Las Vegas til Grand Canyon South Rim, turen hedder “Grand Canyon Connoisseur with Helicopter“. Flyveturen til Grand Canyon South Rim kan også bestilles uden helikopter tur i Grand Canyon. Denne tur hedder: ”Grand Canyon Connoisseur”.

Colorado River,Grand Canyon North Rim,Flod,Bjerge,Solskin
Colorado River i bunden af Grand Canyon set fra North Rim

Page/Lake Powell

Lake Powell der er ved byen Page, blev skabt da Colorado floden blev opdæmmet i Glen Canyon. Colorado floden har i årtusinder skåret sig dybt ned i klipperne og et af floden sving ligner en hestesko – Horseshoe Bend. Der er blevet skabt et fantastisk landskab med vand blandt de røde klipper og vulkanspir. En af de ikoniske vulkantoppe er Tower Butte, som er så stor, at I kan lande på den med helikopter.

Fra Page er der mulighed for at tage på forskellige helikopterture med Papillon Helicopters. Der er mulighed for at booke en tur, hvor I lander på en af de store vulkantoppe ”Tower Butte Landing Tour”, hvor I kan tage billeder over dette fantastisk smukke landskab. Der er mulighed for at se Horseshoe Bend fra oven på turen ”Horseshoe Bend Air Tour”. Det er en mulighed for at kombinerer disse to ture i en, der hedder ”Tower Butte Landing with Horseshoe Bend”.

Horseshoe Bend,Page,Arizona
Horseshoe Bend ved Page

Hawaii

Hawaii øgruppen består af flere vulkanøer, hvor der er frodig regnskov med dybe kløfter, som kan være svært fremkommeligt, og derfor er det at flyve med helikopter en stor oplevelse. De stejle klippesider giver mulighed for at I ser smukke vandfald, vulkankratere, og hvis I er heldige også en hval, der svømmer i havet ud for kysten. Det er specielt om vinteren, at I kan se de store pukkelhvaler (humpback), der overvintre mellem ø´erne. Alle turene, der er beskrevet nedenfor flyves af Maverick Helicopters, og udgår fra Kahului lufthavnen på øen Maui. Herfra kan I komme til at flyve over nogle af de andre ø´er i Hawaii øgruppen.

 

Diamond Head,Luften,Hawaii,Vulkankrater,Honolulu
Vulkankrateret Dimond Head på Hawaii set fra luften

 

Maui

Der er mulighed for at se den nordlige kyst af Maui med turen ”Molokai Voyage”. I flyver over kyststrækningen, og ser de berømte surferstrande, I lander dybt inde i regnskoven, hvor I besøger en forhenværende banan- og kokosnødplantage. Herfra er der en fantastisk udsigt til de omkringliggende klipper med fantastiske vandfald.

Hvis I gerne vil se nogle af de højeste vandfald på Hawaii fra luften, så er turen ”Molokai Voyage” et at de bedste bud. På den lille og svært tilgængelige ø Molokai findes nogle af Hawaii´s højeste og smukkeste vandfald, og derfor er det absolut lettest at opleve disse fra en helikopter.

Hvis I vil se Haleakala vulkankrateret på Maui fra luften, så skal I vælge turen ”Maui Spirit”. Her kan I se det gigantiske vulkankrater fra oven, I flyver over regnskoven, ser vandfald og den mest øde del af Maui og Old Hana Town.

Vil I se hele Maui fra luften, så skal I vælge turen ”Maui Dream”, her kommer I både over Haleakala vulkankrateret, regnskov, ser fantastiske vandfald, de skønne byerne og bjergene på Maui. Maui er den næst største ø i Hawaii øgruppen, og I kommer til at opleve det hele på denne fantastiske tur. Hvis I er heldige, så ser I også en pukkelhval i vandet ud for kysten.

Hvis I gerne vil opleve solnedgangen over Hawaii, så er der mulighed for det på turen ”Sunset Odyssey”. I starter med at flyver over Maui og krydser herefter til øen Molokai, hvor I ser vandfald i solnedgangen. Herefter fortsætter I til den lille ø Lanai, som er turen midtpunkt. Denne lille ø er kendt for sine smukke strande, og det strandede skibsvrag fra II verdenskrig, der ligger på et rev ud for kysten. Herefter vender I tilbage til Maui, mens I nyder solnedgangen over havet.

Akaka Falls,Big Island Hawaii,Vandfald,Træer
Vandfaldet 'Akaka Falls på Big Island Hawaii

Del denne side

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmailKøb vores guide til

Klassiske vestlige USABeskrivelse af turguiden - Klassisk vestlige USA - klik her

150,00 DKKTilføj til kurv

OnTheRoadUSA.com får provision for, at henvise til forskellige firmaer gennem affiliate links.

Provisionen bruges udelukkende til at udvikle og forbedre OnTheRoadUSA.com.

Læs mere om brugen af links her.


 

Spørgsmål og kommentarer

Helikoptertur i USA

Helikoptertur i USA

  • Dette forum er tomt.
  • Oh, bother! No topics were found here.
  • Du skal være logget ind for at oprette et nyt emne.

Her har I mulighed for at stille  spørgsmål eller give kommentarer til helikoptertur i USA.

Du skal være logget ind for at kunne stille spørgsmål og give kommentarer. Du kan oprette dig som bruger på denne side ved at klikke her - opret bruger. Vi sender dig en email, hvor du skal bekræfte, at du vil oprette en bruger, inden du kan stille spørgsmål og give kommentar.

Er du allerede oprettet som bruger, men har glemt dit kodeord, kan du oprette et nyt kodeord ved at klikke her - glemt kodeord.

Hvis du klikker på tilmeld når du er logget ind, vil du modtage en email, når der bliver opdateret i emnet.