Bestilling af hotel med momondo

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail

Bestilling af hotel gennem prisportal momondo

Momondo er mest kendt som en prisportal for flybilletter, men det er også muligt at bestille hoteller og biler gennem momondo. Hvis du vil se vores vejledning til bestilling af fly gennem momondo kan du klikke her og for bestilling af biler her.

 

Vi fortsætter med vores gennemgående eksempel med booking af hotel i Las Vegas. Hvis du ikke fik læst indledningen til bestilling af hoteller, kan du finde den her.
 

Start med at markere på forsiden af momodo, at det er et hotel, som I gerne vil booke, stedet hvor I gerne vil bo, i hvilken tidsperiode og antal personer og værelser. Herefter trykker I på søg knappen.

Skærmprint,Momondo,Hoteller,Forside
Skærmprint fra momondo der viser hvor der vælges hoteller på forsiden

I får nu en oversigt over de hoteller, der er ledige i Las Vegas. I kan se, at de er sorteret efter hvilke hoteller, der er mest populære. Men I kan også sorterer efter gæstebedømmelser og pris. Det er ligeledes muligt at begrænse søgningen i forhold til områder, hvilke faciliteter der skal være på hotellet, hvilke type af overnatning I vil bo på. Her kan I vælge alt fra hostel til hotel, om I vil begrænse søgningen til bestemte hotelkæder, og ikke mindst søge efter et bestemt hotel.

 

En fordel ved momondo er at der på den modsatte side af hotellerne er et kort, således at I kan se, hvor hotellet faktisk ligger. I kan også se, at I får fire forskellige tilbud for overnatning på Luxor Las Vegas, der varierer fra 331 kr. til 753 kr.

Skærmprint,Momondo,Tilbud,Luxor Las Vegas
Skærmprint fra momondo der viser tilbud på Luxor Las Vegas

Se flere tilbud på samme hotel

Hvis I trykker på ” se flere tilbud”, så kommer der en lang liste, hvor momondo sammenligner priserne hos flere forskellige bookingsportaler.

 

Nedenfor kan I se en del af den liste, som blev synlig. Læg også mærke til at der kan være knyttet forskellige fordele eller betingelser til de forskellige tilbud. Det kan dreje sig om alt fra gratis afbestilling til størrelsen på sengen. I skal være opmærksom på, at når I trykker på vis tilbud, så sendes I videre til det firma, der tilbyder værelset til den beskrevne pris. Hvis I ønsker at booke hotelværelset til 331 kr., så sker det gennem firmaet Agoda. Det betyder i praksis, at I kan ende med at booke jeres værelser gennem mange forskellige firmaer, hvis I vil have de bedste priser.

Skærmprint,Momondo,Billigt tilbud,Luxor Las Vegas
Skærmprint fra momondo der viser at overnatninger på Luxor Las Vegas kan fås fra 331 kr

Læs det med småt!

Uanset hvilket firma I booker igennem, så skal I forsat huske at læse det med småt. Som I kan se nedenfor, så bliver der lagt et service gebyr på 32 kr. oven i prisen, samt et Resort gebyr på 189 kr. pr nat. I praksis betyder det, at I skal lægge disse tal til værelsesprisen for at få prisen per nat.

Skærmprint,Agoda,Inkluderet,Ekstra,Luxor
Skærmprint fra agoda.com der viser, hvad der er inkluderet i prisen, og hvad der skal betales ekstra på hotellet

Hvis I i stedet vælger DFT Travels tilbud til 348 kr., så kan I under beskrivelsen af hotellet læse, at der kommer et resort gebyr på, som kan være alt fra 15-35 dollars (100-230 kr. per nat). Her er det således umiddelbart svært at regne den nøjagtige pris ud.

Skærmprint,Dtf-travel,Resortafgift,Luxor
Skærmprint fra dtf-travel der viser ekstra gebyr på bookning af Luxor Las Vegas

Artikelserie om booking af hoteller

Vi har lavet en serie af vejledninger til andre bookingsider og prisportaler. Klik på linket til vores vejledning på din fortrukne leverandør herunder, eller se hvad de andre leverandører har at tilbyde omkring bestilling af hotel i USA.


 

Spørgsmål og kommentarer

hotel med momondo

Hotel med momondo

Dette forum er tomt.

Pokkers også! Intet emne fundet her.

Du skal være logget ind for at oprette et nyt emne.

Her har I mulighed for at stille  spørgsmål eller give kommentarer til, hotel med momondo.

 

Du skal være logget ind for at kunne stille spørgsmål og give kommentarer. Du kan oprette dig som bruger på denne side ved at klikke her - opret bruger. Vi sender dig en email, hvor du skal bekræfte, at du vil oprette en bruger, inden du kan stille spørgsmål og give kommentar.

 

Er du allerede oprettet som bruger, men har glemt dit kodeord, kan du oprette et nyt kodeord ved at klikke her - glemt kodeord.

 

Hvis du klikker på tilmeld når du er logget ind, vil du modtage en email, når der bliver opdateret i emnet.

 

Til menupunktet Planlægning er tilknytte følgende kategorier, hvortil du kan stille spørgsmål og give kommentarer.