Ting vi køber i USA til bilferien

Luftballoner,Opstigning,Mennesker,Morgen,Alburquerque
Det er fantastisk at opleve morgen opstigningen på Albuquerque Ballon Fiesta fra en luftballon!

Vi køber følgende ting i USA

 

• Køletaske
• Drikkevarer
• Snacks
• Plastikbestik og eventuelt plastikkrus
• Solcreme med høj solfaktor
• Læbepromenade
• Myggespray med DEET
• Servietter
• Håndklæder
• Musik til turen

 

Køletaske
En køle-taske/kasse til at køle drikkevarer i. Størrelsen afhænger af, hvor mange I rejser sammen, hvor længe I skal være på farten, og ikke mindst af hvor varmt der er i det område, hvor I rejser. På alle hoteller er der isterningmaskiner. Her kan I fylde jeres kølekasse med isterninger, inden I forlader hotellet om morgenen, så er der kolde drikkevarer hele dagen. Om aftenen kan I tømme smeltevandet ud, så den er klar til næste dag.

 

Har du købt ting, der kan gå i stykker på vej hjem i flyveren, kan du med fordel pakke dem i køletasken til turen hjem i kufferten, hvis du tager køletasken med hjem. Vi benytter meget vores kølekasse på den måde, og har efterhånden taget mange juletræskugler i glas med hjem, uden at miste nogle af dem.

 

Drikkevarer
Husk at købe vand på flaske til turen. Vandet i en del stater smager elendigt, enten af klor eller bare generelt dårligt. Vi køber helst vand fra naturlige kilder – det syntes vi smager bedst. Du kan med fordel købe kildevand, sodavand og lignende i et supermarked og spare mange penge i forhold til kioskpriser.

 

Skal du på tur i naturen, er der ikke en kiosk på hvert gadehjørne, så derfor er det en fordel at vurdere, hvor meget du har behov for. Du skal også forhold dig til, at hvis du rejser om sommeren, kan det være varmt, og du kan ende i en nødsituation, hvor du skal have væske til alle i bilen i mindst et døgn. Du kan komme i en situation hvor du kører forkert, løber tør for benzin eller lignende, hvor du skal opholde dig længere i varmen, end du egentlig havde planlagt. Derfor skal I have rigeligt med vand med. Det koster ikke ret meget, men kan redde dit liv. Så du kan med sindsro starte med at købe 24 flasker vand og sodavand, eller hvad der nu er jeres foretrukne drikke. Se vores artikel om forholdsregler ved korte ture i ørkenen, hvis I skal ind i ørkenområder.

 

Snacks
Køb en pakke kiks eller lignende til at have i bilen. Det kan altid stille en begyndende sult, når der er langt til et sted, hvor det er muligt, at købe noget mere fornuftigt at spise. Frugt kan i de varme områder ende med, at blive kogt i bilen, så vælg i stedet produkter som energibarer og lignende. Gerne uden chokolade da det også smelter i varmen.

 

Plastikbestik og eventuel plastikkrus
Plastikbestik og plastikkrus koster et par dollars, men når I er i ødemarken, og lige vil lave en håndmad, dele en muffin eller lignende, så er der rart at have bestik i bilen. I nogle områder er der over 100 km mellem spisestederne, så her kan det være en fordel, at have taget lidt mad med til turen. Dette kan med fordel også opbevares i køletasken. Køb en plastboks med låg (hvis du ikke har medbragt en), så maden ikke svømmer rundt i smeltevandet fra isterningerne. Plastboksen kan også bruges, hvis I har noget med, der kan smelte i bilen.

 

Solcreme med solfaktor
Husk at købe solcreme med solfaktor, da det er rigtig træls at blive forbrændt. Men skulle det ske, så kan du købe noget ”aftersun”, eller andre midler til solskoldning på apoteket eller i et supermarked.

 

Læbepomade
I nogle områder er der en meget tør luft, så en læbepomade kan være uundværlig. Desuden bliver I udsat for vejr og vind i naturen.

 

Myggespray med DEET
I Danmark er denne type af myggespray forbudt, men det er den ikke i USA, og den er meget effektiv. Det er også muligt at købe myggespray, der er baseret på mindre giftige ting, men de er knap så effektive. Er du i områder med mange myg, så er dette uundværligt.

 

Servietter
Tja… der er altid nogle der lige skal pudse næsen, tørre lidt op, tjekke oliestanden i bilen (meget sjældent i en udlejningsbil), eller hvad man nu bruger servietter til.

 

Håndklæder
Der er rigtig mange steder i USA, hvor I kan bade ved fantastiske strande, og det skal I ikke snyde sig selv for, ved ikke at have et håndklæde med. På langt de fleste hoteller i områder med godt vejr er det også en pool. Håndklæder af god kvalitet er billige, og I kan for eksempel se efter et i Ross Dress For Less, Marshalls eller TJ Max. Et stor badehåndklæde kan købes for cirka 5 dollars i de tre butikker. Hvis I ikke går efter mærkevarer til billige penge, så er der også glimrende håndklæder i Walmart.

 

Musik til turen
Dette er selvfølgeligt ikke et ”must”, men på et road trip så kører I mange kilometer, og her er det godt med lidt afveksling fra radioen. Vi køber gerne noget forskelligt musik, så der er lidt for enhver smag, og der er rig mulighed for både at stifte bekendtskab med nye genre og kunstnere. Tjek tilbudskasse i supermarkederne hvor der er billige, og for os europæere mindre kendte amerikanske kunstnere.

I vores artikelserie om ting vi pakker til bilferien, har vi skrevet om:


Del denne side

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail
 

Spørgsmål og kommentarer

ting vi køber i USA til bilferien

Ting vi køber i USA til bilferien

Dette forum er tomt.

Pokkers også! Intet emne fundet her.

Du skal være logget ind for at oprette et nyt emne.

Her har I mulighed for at stille  spørgsmål eller give kommentarer til, ting vi køber i USA til bilferien.

 

Du skal være logget ind for at kunne stille spørgsmål og give kommentarer. Du kan oprette dig som bruger på denne side ved at klikke her - opret bruger. Vi sender dig en email, hvor du skal bekræfte, at du vil oprette en bruger, inden du kan stille spørgsmål og give kommentar.

 

Er du allerede oprettet som bruger, men har glemt dit kodeord, kan du oprette et nyt kodeord ved at klikke her - glemt kodeord.

 

Hvis du klikker på tilmeld når du er logget ind, vil du modtage en email, når der bliver opdateret i emnet.

 

Til emnet ting til bilferien er tilknyttet følgende kategorier, hvortil du kan stille spørgsmål og give kommentarer.