Bil i USA

Del denne side

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail

Afhentning af bil

Få svar på hvordan du kommer til udlejningsfirmaet fra lufthavnen, hvad du kan blive spurgt om af udlejningsfirmaet ved afhentningen af bilen og hvordan du finder din bil. Vi giver tips til hvad du skal tjekke, inden at du forlader udlejningsfirmaet, og hvordan du tjekker din bil ud. Gå til afhentning af bil for at læse mere om dette.

Convertible,Bil,Ørken,Mand

Bagagevogn,Mand,Soldyrker,Bagage

Aflevering af bil

Se hvad du skal være opmærksom på, når du afleverer din lejede bil igen hos udlejningsfirmaet. Hvad du skal gøre, hvis der er kommet skader på bilen i din lejeperiode, og hvor lang tid du skal afsætte til at aflevere bilen. Læs om hvordan du kommer til lufthavnen igen. Gå til aflevering af bil for at få mere information.

Tankning af bil

Her få du tips til hvilken type af benzin, du skal tanke bilen med, når I er på farten. Hvad du skal være opmærksom på når du tanker, og ikke mindst hvordan du kan betale for din benzin, hvis din pinkode ikke virker i benzin automaten. Vi hjælper dig også til at kende forskel på benzin og diesel, så du ved tankning af bil kommer det rigtige i tanken.

Skilt,Next Service,72 Miles


 

qa-bil i usa kategori

Dette forum er tomt.


 

Spørgsmål og kommentarer

bil i USA

Bil i USA

Dette forum er tomt.

Pokkers også! Intet emne fundet her.

Du skal være logget ind for at oprette et nyt emne.

Her du se de forskellige kategorier, som du kan stille spørgsmål eller give kommentar til bil i USA.

 

Nederst har du mulighed for at stille generelle spørgsmål eller give kommentarer bil i USA, som ikke er dækket af de øvrige kategorier.

 

Du skal være logget ind for at kunne stille spørgsmål og give kommentarer. Du kan oprette dig som bruger på denne side ved at klikke her - opret bruger. Vi sender dig en email, hvor du skal bekræfte, at du vil oprette en bruger, inden du kan stille spørgsmål og give kommentar.

 

Er du allerede oprettet som bruger, men har glemt dit kodeord, kan du oprette et nyt kodeord ved at klikke her - glemt kodeord.

 

Hvis du klikker på tilmeld når du er logget ind, vil du modtage en email, når der bliver opdateret i emnet.