På farten i USA

Del denne side

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail

Bil i USA

Her giver vi dig råd om, hvad du skal være opmærksom på når du har lejet en bil i USA. Det vil sige, når du henter bilen ved udlejningsfirmaet, og når du afleverer bilen igen. Vi giver dig også vejledning i, hvordan du tanker bilen i USA. Hvilken type benzin du skal anvende, og hvordan du kender forskel på benzin og diesel i USA. Gå til bil i USA for at få disse tips.

Antilope Island,Bison,Udsigt,Bil,Vand

Vejskilt,Santa Monica,LAX,Freeway

GPS

Beskrivelse af de mest almindelige udfordringer i forhold til indstilling af GPS'en, inden du begiver dig på farten. Vi giver dig en liste over de mest almindelige amerikanske ord og forkortelser i trafikken. Under fanen brug af GPS i USA finder du det mest almindeligt forekommende problemer, når din GPS ikke kan finde den adresse eller seværdighed, som du søger efter. Læs om GPS her


 

qa-bil i usa kategori

  • Dette forum er tomt.

qa-GPS kategori

  • Dette forum er tomt.


 

Spørgsmål og kommentarer

generelt om på farten i USA

På farten

Viser emne 1 (af 1 i alt)

Viser emne 1 (af 1 i alt)
  • Du skal være logget ind for at oprette et nyt emne.

Her du se de forskellige kategorier, som du kan stille spørgsmål eller give kommentar til menupunktet på farten i USA.

 

Nederst har du mulighed for at stille generelle spørgsmål eller give kommentarer til, på farten i USA, som ikke er dækket af de øvrige kategorier.

 

Du skal være logget ind for at kunne stille spørgsmål og give kommentarer. Du kan oprette dig som bruger på denne side ved at klikke her - opret bruger. Vi sender dig en email, hvor du skal bekræfte, at du vil oprette en bruger, inden du kan stille spørgsmål og give kommentar.

 

Er du allerede oprettet som bruger, men har glemt dit kodeord, kan du oprette et nyt kodeord ved at klikke her - glemt kodeord.

 

Hvis du klikker på tilmeld når du er logget ind, vil du modtage en email, når der bliver opdateret i emnet.