Pakning af bagage

Bil,Overlæset,Bagage,Køletasker
Bil overlæsset med bagage og kølekasser

Valg af kuffert

Når du vælger kuffert til turen, bør du vælge en kuffert, der vejer så lidt som muligt i den størrelse, du har brug for. På den måde får du mere plads til bagage. Men først skal du tjekke, hvor stort bagagerummet er i den bil, du har lejet, inden at alle pakker deres tøj i kufferter. Der er plads til et begrænset antal kufferter i et almindeligt bagagerum. Har I lejet en SUV eller minivan, er det ikke et problem at få plads til mange kufferter, men har I lejet en almindelig bil, kan det være en fordel at nogle pakker i sportstasker eller lignende, da de er lettere at placere sammen med kufferter i bagagerummet. Du kan også overveje, om du skal have en rygsæk med som håndbagage, så du kan anvende den senere på turen til shopping og på oplevelsesture.

 

Pakning af tøj

Det er muligt at købe tøj i alle størrelser i USA, og prisen er generelt billigere end i Danmark, så du behøver ikke at have tøj med til alle dage. Du ender sikkert med at købe noget nyt undervejs alligevel, og det er jo dejligt at have plads til dette i kufferten.

 

I forhold til hvilken type tøj du pakker til turen, så er det en fordel, at dit tøj kan kombineres på forskellig måder, så du kan genanvende tøjet flere gange. Med mindre du ved, at I skal spise på mere eksklusive restauranter eller bo på eksklusive hoteller/krydstogtskibe, så behøver I ikke at pakke selskabstøjet. Amerikanerne har en afslappet tøjstil, og for herrerne kommer I langt med et par lærredsbukser og en poloshirt. For damerne kan en nederdel og en t-shirt anvendes. Pak i stedet lidt accessories så du kan pifte selskabstøjet op, når du genanvender det. Det kan dog være en god ide, at have en tynd jakke med på restauranter, da der er aircondition på mange restauranter, hvorfor der er mulighed for at sidde i træk selv om, der er 40 grader uden for.

 

Check vejrudsigten

Du bør tjekke vejrudsigten for det område i USA, hvor du skal på ferie. I en række af de områder i USA, hvor der generelt er varmt om dagen, kan det blive koldt når solen går ned. Det gælder især, hvis du er i bjergene. I San Francisco er det godt med en let sommerjakke om aftenen, for her falder temperaturen om sommeren ofte til omkring 20 grader. Det er derfor en god ide, at have en varm trøje eller let jakke med. Således at du kan klæde dig på i flere lag afhængig af temperaturen.

 

Pakning af sko

Til en bilferie i USA vil vi altid prioriterer et par gode vandrersko frem for skoene med stilethælene. I vores turguides beskriver vi rejser, hvor hovedparten af ferien finder sted i naturen.  På de ture bliver et par gode vandresko, tennissko eller sandaler dit foretrukne fodtøj.

 

Pakning af kuffert

I kufferten skal du huske, at have følgende; toilettasken og hvad dertil hører af væske og cremer. Læg denne i midten af kufferten, så er der mindst risiko for, at de går i stykker undervejs. Vi plejer at komme toilettasken og væsker som, shampoo, balsam og lignende i en plasticpose. Så hvis noget er utæt, er alt tøjet ikke indsmurt i shampoo, når I når frem. Hvis I ikke vil have shampoo og balsam med på turen, så plejer der at være små flasker på hotellerne, og alternativt så koster frisørshampoo kun halvdelen eller mindre i USA. Det samme gælder amerikansk kosmetik. Kosmetik kan købes i outlets til fordelagtige priser, f.eks. mærker som Clinique, MAC, Elisabeth Arden, Origiens og så videre.

 

Der er forskellige råd til, hvordan du pakker din kuffert, men generelt er det en god ide, at ligge tunge ting nederst og rulle tøjet sammen, så krøller det mindst. Husk, at mærke din kuffert, så den er let genkendelig i lufthavnen, og ikke bliver væk i mængden af sorte kufferter.

 

Husk at visse ting skal ligge i kufferten!

I kufferten skal du ligge Schweitzerkniven - hvis du medbringer en sådan, sammen med andre skarpe og spidse genstande samt væsker. Læs på lufthavnes hjemmeside om hvilke ting, der skal ligge i kufferten. Her kan du læse reglerne i Københavns lufthavn. Det er meget surt at få konfiskeret ting i sikkerhedskontrollen, når kufferterne er blevet tjekket ind. Vi ser næsten på hver eneste tur folk, som får konfiskeret ting. Sikkerhedskontrollen sender ikke de ting, som de har konfiskeret med posten bagefter, de bliver destrueret, uanset hvor dyre de er. 

  

Brug en TSA godkendt lås

Du må kun låse din kuffert med en TSA godkendt lås, da de amerikanske toldmyndigheder skal kunne tjekke din kuffert i forbindelse med rejsen. Det sker relativt hyppigt, at vi har fået tjekket vores kufferter, Dette kan vi se, når vi åbner kufferten, for så ligger der en seddel fra toldvæsnet om, at de har undersøgt kufferten. Vil du have en lås på din kuffert skal du have en ”TSA approved” (godkendt) lås, som tolderne kan åbne i lufthavnen. Under artiklen har vi vist et par TSA godkendte låse, der kan købes på Amazon.

 

Håndbagagen

I håndbagagen skal du have alt dit livsvigtige medicin, da din kuffert kan blive væk undervejs. I håndbagagen skal du også have alle dine papirer, pas, penge, kreditkort, smykker og lignende. Det vil sige alt det, du ikke kan leve uden, og som ikke kan erstattes på en shoppingtur i USA. Du skal også have alt elektronik i håndbagagen det vil sige PC, kameraer og lignende. Disse skal kunne pakkes ud i sikkerhedstjekket i lufthavnen, så du skal ikke pakke apparaterne for godt væk. Til tider skal du tænde elektroniske ting i sikkerhedskontrollen, så husk at have ladet dem op inden, og du skal kunne huske alle deres passwords. Hvis en elektronisk ting ikke kan tændes, kan den blive konfiskeret. Da din kuffert kan blive væk under rejsen, skal du også pakke alle dine ledninger til opladning i håndbagagen, så du kan få opladet din elektronik.

I vores artikelserie om ting vi pakker til bilferien, har vi skrevet om:


Del denne side

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail
 

Spørgsmål og kommentarer

pakning af bagage

Pakning af bagage

Dette forum er tomt.

Pokkers også! Intet emne fundet her.

Du skal være logget ind for at oprette et nyt emne.

Her har I mulighed for at stille  spørgsmål eller give kommentarer til pakning af bagage.

 

Du skal være logget ind for at kunne stille spørgsmål og give kommentarer. Du kan oprette dig som bruger på denne side ved at klikke her - opret bruger. Vi sender dig en email, hvor du skal bekræfte, at du vil oprette en bruger, inden du kan stille spørgsmål og give kommentar.

 

Er du allerede oprettet som bruger, men har glemt dit kodeord, kan du oprette et nyt kodeord ved at klikke her - glemt kodeord.

 

Hvis du klikker på tilmeld når du er logget ind, vil du modtage en email, når der bliver opdateret i emnet.

 

Til emnet ting til bilferien er tilknyttet følgende kategorier, hvortil du kan stille spørgsmål og give kommentarer.