Turbeskrivelse
Stillehavskysten fra nord til syd - Highway 1

Washington, Oregon og Californien

Turen Stillehavskysten fra nord til syd - Highway 1 kombinerer storbyferie, med naturoplevelser og underholdning. Turen, bringer jer gennem staterne Washington, Oregon og Californien.

I starter i storbyen Seattle med Space Needle, byliv og hvalsafari.

Herefter følger I den betagende kyst langs Stillehavet hele vejen fra grænsen mod Canada i nord til Mexico i syd. Turen går gennem tre af USA´s smukkeste nationalparker. I North Cascade og Olympic nationalparkerne kan I nyde de sneklædte bjerge og i Redwood nationalparken går I mellem 100 meter høje træer.

Langs Stillehavskyst kan I se majestætiske klipper i vandkanten og fyrtårne, der leder jer på vej. Der er små hyggelige byer, hvor I kan nyde en kop kaffe, mens I ser ud over havet, og spejder efter hvalerne, som svømmer tæt forbi kysten.

Turen langs Stillehavskysten i Oregon er en utrolig flot tur. I kører tæt på vandet og har udsigt til Stillehavet på det meste af turen. Store dele af kyststrækningen er statsparker for at beskytte den fantastiske natur. Der er offentlig adgang til statsparkerne, og I kan gå langs sandstrandene på kyststrækningen. Der er rige muligheder for at dyppe tæerne i Stillehavet.

I kommer til at opleve storbyen San Francisco, hvor I kører over Golden Gate Bridge med udsigt til fængslet Alcatraz, inden I indtager San Franciscos stejle bakker og vestlige charme.

Fra San Francisco fortsætter turen langs Big Sur og Stillehavet, på den mest ikoniske del af Highway 1. Undervejs ser I søelefanter, der ligger langs stranden og soler. Stop ind og besøg Hearst Castle der ligger ved Highway 1.

Inden I når Los Angeles kan I tage en afstikker til danskerkolonien Solvang, og køre gennem Santa Ynez Valley i retning mod Los Angeles.

I film og underholdningsbyen Los Angeles, kan I gå i stjernernes fodspor, og blive underholdt på bedste vis af Disney og Universal Studios.

Sidste storby på turen er San Diego, hvor der er mulighed for at gå på oplevelse i Gas Lamp District, nyde havet og stranden ved Coronardo hotellet. I kan også tage i SeaWorld eller besøge en af verdens bedste zoologiske haver i Balboa Park. Ikke langt syd for San Diego finder I den mexicanske grænse.

Turguiden Stillehavskysten fra nord til syd - Highway 1 beskriver dag for dag vores forslag til de største og bedste oplevelser samt seværdigheder, og giver forslag til overnatningssteder i forhold til turens program.

Stillehavskysten,Rejserute,Kør selv ferie,Oversigtskort

Nedenfor kan du se overskriften på oplevelserne dag for dag

Dag 1: Afgang København og ankomst Seattle

Dag 2-3: Rundt i Seattle

Besøg Pike Place Market, hvor fiskehandlerne kaster med de frisk fangede fisk til hinanden eller nyd udsigten over byen fra the Space Needle. Byen vrimler med museer som Seattle Art Museum, Museum of Flights eller Museum of Pop Culture. Besøg Seattle Aquarium, og tag på en havnerundfart eller sejltur til Tillicum Village. Slut dagen af med en Seattle Mariners baseballkamp på Safeco Fields.

Dag 4: Seattle over North Cascade National Park til Oak Harbor på Whidbey Island

I kan besøge North Cascade National Park, hvor I kan køre på Scenic Drive, som leder jer gennem de smukke bjerge med sneklædte tinder, der spejler sig i bjergsøerne. Eller I kan tage på en hvalsafari ud for San Juan øerne. Her kommer I til at se vilde spækhuggere, sæler, ørne og hvis I er heldige havoddere, der alle lever mellem de smukke øer.

Dag 5: Oak Harbor på Whidbey Island til Olympic National Park

Stå tidligt op og tag færgen til Olympic National Park, hvor der venter jer en fantastisk udsigt med sneklædte bjerge ved Hurricane Ridge. På vejen kan det være, at I møder de sorthalede hjorte. I kan se den smukke sø Lake Cresent, og I kan se de gigantiske klippeformationer, hvor havet har lavet et hul i klipperne. Klipperne ligger ud for kysten ved Rialto Beach.

Dag 6: Olympic National Park til Seaside

I kan starte dagen med en hike i Hoh Rain Forest. En regnskov, hvor der gror store ahorntræer, der med tiden er blevet overgroet af andre planter. I kan også gå en tur på stranden ved Ruby Beach, hvor der er mulighed for at se havoddere. Forsæt langs kysten til byen Astoria, hvor I kan gå en tur op i Astoria Column, eller besøge Fort Clatsop hvor Lewis og Clark missionen overvintrede i 1805-06.

Dag 7: Seaside til Florence

Efter en tur på strandpromenaden i Seaside fortsætter I langs kysten. Tag en afstikker til Tillamook Rock fyrtårnet, og nyd de store klipper i vandet eller drej ind til Tillamook mejeri, hvor der både laves ost og fantastisk is. Langs kysten ligger utallige smukke fyrtårne som ved Yaquina Head, hvor der på klipperne nedenfor holder en flok sælger til, eller ved Heceta Head fyrtårn hvor der bor en søløvekoloni.

Dag 8: Florence til Crescent City

I kan starte med at besøge Oregon Dunes, hvor der er mulighed for at lege i sandet ved at køre ATV, eller I kan tage en sejltur på Rogue River. Men gå ikke glip af den smukke Cape Sebastian State Park, hvor I kan gå en tur langs vandet, mens I nyder kysten og klipperne i vandet. På denne strækningen er kysten meget malerisk og dramatisk med utallige overlooks. Det er muligt at se hvaler, der svømmer langs kysten.

Dag 9: Crescent City til Fort Bragg/Mendecino

I dag star den på oplevelser blandt de store Redwood træer I Redwood National and State Parks og langs Avenue of the Giants. Her finder I utallige af de store Redwood træer, også dem I kan køre igennem. Hvis I er mange nok kan I se om I kan nå om rundt om et Redwood træ. Der er mulighed for at tage en afstikker til den smukke by Ferndale, hvor hovedgaden har utallige victorianske huse med falske facader.

Dag 10: Fort Bragg til San Francisco

I Fort Bragg finder I Mackerricher State Park, hvor Glass Beach #3 ligger. Her ligger glasperlerne og skinner i solen på stranden. I kan tage et smut til Point Cabrillo Lighthouse, inden I besøger Mendecino´s mange kunstgallerier og hyggelige caféer. I kan tage en afstikker til Muir Woods og se flere af de gigantiske Redwood træer, inden I kører over Mount Tamalpais og Golden Gate Bridge til San Francisco.

Dag 11-12: Rundt i San Francisco

San Francisco har det hele, stejle bakker, sporvogne, museer, fængselsøen Alcatraz, hyggelige kvarterer, strand og shopping. I kan nyde livet ved Pier 39, med hyggelige boder og ikke mindst en søløvekoloni eller gå en tur til restauranter ved Fishermans wharf. I kan også tage en havnerundfart eller en cykeltur langs vandet eller gå på jagt efter den folk bisonokser, der lever i Golden Gate parken.    

Dag 13: San Francisco til San Simeon

I fortsætter syd på langs kysten, og kan starte dagen i Monterey. Der er et stort akvarie ved Fisherman´s wharf. Fortsæt til byen Carmel hvor Clint Eastwood engang var borgmester. I kører herefter langs en af de smukkeste strækningen langs vestkysten på Highway 1 i Big Sur. I kører på bjergsiden af Lucia bjergene, hvor der er en fantastisk udsigt over havet, og I kan se efter søelefanter og søløver langs stranden.

Dag 14: San Simeon til Los Angeles

I kan starte dagen med at besøge Hearst Castle, hvor aviskongen Hearst underholdt alt fra politikere og musikere til Hollywood kendisser i hans slot. Slottet er indrettet efter alle kunstens regler og er inspireret af de europæiske slotte. Forsæt langs kysten og tag en afstikker til danskerkolonien Solvang. Herfra kan I tage på vinsmagning i Santa Ynez Valley, hvor noget af den fantastiske californiske vin dyrkes.

Dag 15-16: Rundt I Los Angeles

Los Angeles er verdens film- og underholdnings by. Her er Hollywood med filmstjerner, Hollywood skiltet, filmstudier med kulisser og special effekts og stjernerne i fortovet på Walk of Fame. I kan nyde stranden ved Venice Beach og Santa Monica Pier. Gå heller ikke glip af forlystelsesparkerne som Universal Studios og Disneyland eller museer som for eksempel La Brea Tar Pits.    

Dag 17: Los Angeles til San Diego

Nyd den sidste del af turen langs kysten til San Diego. Mangler I at shoppe lidt er der mulighed for dette undervejs til San Diego. I kan på turen besøge byen La Jolla eller forlystelsesparken ved Belmont Park. San Diego ligger som den sydligste perle på vestkysten, og var den første bebyggelse i Californien. I kan få en fornemmelse af dette i Old Town San Diego.

Dag 18-19: Rundt i San Diego

I havnen kan I besøge museumsskibet USS Midway (hangarskib), og høre om skibets historie. I kan også besøge den verdensberømte zoologiske have i Balboa park eller se havets dyr i SeaWorld. I centrum kan I spise i det hyggelige Gaslamp Quarter eller i Seaport Village. Der er også mulighed for at tage en tur til Coronado Island, en havnerundfart eller syd på til grænsen til Mexico.

Dag 20: I dag flyver I fra San Diego og dag 21 ankomst til Danmark

Del denne side

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail

Køb vores guide til

Stillehavskysten fra nord til syd

Beskrivelse af turguiden - Stillehavskysten fra nord til syd - klik her

150,00 DKKTilføj til kurvProducts from Amazon.co.uk

OnTheRoadUSA.com får provision for, at henvise til forskellige firmaer gennem affiliate links.

Provisionen bruges udelukkende til at udvikle og forbedre OnTheRoadUSA.com.

Læs mere om brugen af links her.


 

Spørgsmål og kommentarer

turguiden Stillehavskysten fra nord til syd - Highway 1

Stillehavskysten fra nord til syd – Highway 1

  • Dette forum er tomt.
  • Oh, bother! No topics were found here.
  • Du skal være logget ind for at oprette et nyt emne.

Her har du mulighed for at stille spørgsmål eller give kommentarer til turguiden Stillehavskysten fra nord til syd - Highway 1.

 

Du skal være logget ind for at kunne stille spørgsmål og give kommentarer. Du kan oprette dig som bruger på denne side ved at klikke her - opret bruger. Vi sender dig en email, hvor du skal bekræfte, at du vil oprette en bruger, inden du kan stille spørgsmål og give kommentar.

 

Er du allerede oprettet som bruger, men har glemt dit kodeord, kan du oprette et nyt kodeord ved at klikke her - glemt kodeord.

 

Hvis du klikker på tilmeld når du er logget ind, vil du modtage en email, når der bliver opdateret i emnet.