Forholdsregler

Del denne side

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail

Højdesyge

Højdesyge er ikke noget vi kender fra Danmark, men i USA er der mange nationalparker som ligger mere end 2000 meter over havets overflade eller højere. Her der er der en risiko, for at du får symptomer på højdesyge. Læs her om hvad højdesyge er, de mest almindelige symptomer på højdesyge, og hvordan du kan forebygge samt behandle højdesyge.

Hiker,Tog,Mount Washington,New Hampshire

Bølger,Strand,Hawaii,Drenge,Surfer

Badning – ukendt strand

Der er mange muligheder for at bade i USA, både i pools, søer og i havet. Her kan du læse om de specielle forhold, der gør sig gældende, når du bader på ukendte strande i USA. Du skal også være opmærksom på, hvad ”dress code” er, når du bader i USA. Således at du ikke gør dig uheldigt bemærket. Under fanen badning - ukendt strande kan du læse mere.

Tsunami – flodbølge

En tsunami er en undervandsflodbølge, der kan opstå efter et jordskælv. Flodbølgen spreder sig fra centrum af jordskælvet. Tsunamier kan ramme alle USA´s kyster, men specielt udsatte er Californien og Hawaii.Hvis der er mulighed for det, advarer myndighederne om tsunami risiko, og i særligt udsatte områder findes, der skilte med evakueringsruter. Læs mere om tsunamier her.

Tsunami,Skilt,Skov,Oregon

Zabriskie Point,Solnedgang,Klipper,Death Valley

Korte ture i ørken

I den amerikanske ørken er der om sommeren meget varmt, hvilket betyder, at du skal huske at drikke rigeligt med vand og spise til måltiderne, også selv om du ikke er sulten. Planlæg således at du altid har rigeligt med vand med dig i naturen og i bilen. Tag løst, lyst tøj på og husk en hat med bred skygge. Her kan du læse mere om korte ture i ørken.

Hiking i ørken

Du kan hike sikkert i ørkenen også om sommeren, når du planlægger det godt. Vi har under fanen hiking i ørkenen samlet nogle gode tips til dig, hvis du planlægger at hike i ørkenen om sommeren. Selv om du ikke ligefremt planlægger at hike i ørkenen, når det er varmest, så kan du få glæde af rådene, hvis du rejser i det sydlige USA i sommermånederne.

Kaktus,Saguaro,Ørken,Arizona

Jordskælv,Skilt,1700,Douglas Fyr

Jordskælv

Her kan du læse om hvor jordskælv er hyppigst forekommende i USA. Du kan også læse om, hvordan du skal forholde dig, hvis du er indendørs, udendørs eller i en bil under et jordskælv, samt hvor det er sikrest at placere sig de forskellige steder. Under fanen jordskælv er beskrevet, hvad du skal gøre lige efter jordskælvet og om muligheden for efterskælv.


 

qa-forholdsregler kategori

  • Dette forum er tomt.


 

Spørgsmål og kommentarer

forholdsregler

Forholdsregler

  • Dette forum er tomt.
  • Oh, bother! No topics were found here.
  • Du skal være logget ind for at oprette et nyt emne.

Her du se de forskellige kategorier, som du kan stille spørgsmål eller give kommentar til forholdregler i USA.

 

Nederst har du mulighed for at stille generelle spørgsmål eller give kommentarer til forholdsregler i USA, som ikke er dækket af de øvrige kategorier.

 

Du skal være logget ind for at kunne stille spørgsmål og give kommentarer. Du kan oprette dig som bruger på denne side ved at klikke her - opret bruger. Vi sender dig en email, hvor du skal bekræfte, at du vil oprette en bruger, inden du kan stille spørgsmål og give kommentar.

 

Er du allerede oprettet som bruger, men har glemt dit kodeord, kan du oprette et nyt kodeord ved at klikke her - glemt kodeord.

 

Hvis du klikker på tilmeld når du er logget ind, vil du modtage en email, når der bliver opdateret i emnet.