Indstilling og brug af GPS

Del denne side

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail

Forbud mod GPS i bilens forrude

Over 70 % af USA's stater har forbudt montering af GPS i forruden. Se GPS regler i USA, og hvilke  regler der gælder for de stater, du skal besøge. For at forbedre trafiksikkerheden må GPS'en eller mobiltelefonen ikke genere førerens udsyn. Læs om alternative placeringer af GPS'en og GPS holdere - læs her

GPS,Billede,Forbud,Forrude,Paradise Road

Garmin,Kort,LA,Ikoner,Universal

Indstilling af GPS

Find ud af hvilket sprog din GPS skal tale, om du skal indstille den til at viser km eller miles, og hvornår skal din GPS indstilles på den korteste eller hurtigste rute. Kan du bruge din GPS til at finde benzintanke, forretninger, restauranter og lignende? Hvis GPS’en ikke virker? Få vores insider tips til indstilling af GPS, når du er på farten i USA.

Forkortelser i trafikken

Her kan du finde en liste over de mest almindelig amerikanske udtryk, der anvendes i trafikken og hvad de betyder på dansk. Vi har også lavet en liste over de mest almindelige amerikanske forkortelser, der bruges i trafikken f.eks. i forbindelse med adresser, steder eller seværdigheder. Kend forkortelser i trafikken og find let rundt i USA - læs her.

Jernbaneoverskæring,Ørken,RXR,Route 66

Trafik,LA,Vejbaner,Biler

Brug af GPS

Her kan du finde en vejledning til, hvordan du taster amerikanske adresser ind i din GPS. Vi har beskrevet nogle af de hyppigst forekomne udfordringer, som du kan støde på, når du har indtastet oplysningerne i din GPS, og den alligevel ikke kan finde destinationen, samt hvad du gør, hvis seværdigheden ikke har en adresse? Læs om brug af GPS i USA.


 

qa-GPS kategori

  • Dette forum er tomt.


 

Spørgsmål og kommentarer

GPS i USA

GPS i USA

  • Dette forum er tomt.
  • Oh, bother! No topics were found here.
  • Du skal være logget ind for at oprette et nyt emne.

Her du se de forskellige kategorier, som du kan stille spørgsmål eller give kommentar til GPS i USA.

 

Nederst har du mulighed for at stille generelle spørgsmål eller give kommentarer GPS i USA, som ikke er dækket af de øvrige kategorier.

 

Du skal være logget ind for at kunne stille spørgsmål og give kommentarer. Du kan oprette dig som bruger på denne side ved at klikke her - opret bruger. Vi sender dig en email, hvor du skal bekræfte, at du vil oprette en bruger, inden du kan stille spørgsmål og give kommentar.

 

Er du allerede oprettet som bruger, men har glemt dit kodeord, kan du oprette et nyt kodeord ved at klikke her - glemt kodeord.

 

Hvis du klikker på tilmeld når du er logget ind, vil du modtage en email, når der bliver opdateret i emnet.