Helikoptertur ved Grand Canyon

juli 6, 2018 Flemming Larsen

Reklame for helikoptertur ved Grand Canyon

Går ferien til Grand Canyon kan vi klart anbefale en helikoptertur over Grand Canyon - det er en hel unik oplevelse, som fuldender oplevelsen af Grand Canyon. Helikopterturen giver endnu mere perspektiv på størrelsen og dybden af Grand Canyon.

Juli og august er højsæson for helikopterture ved Grand Canyon, så bestil turen hjemmefra, så du er sikker på at få plads.

Grand Canyon South Rim

Der er to selskaber, som flyver med helikopter fra South Rim – Maverick Helicopters og Papillon Helicopters.

Begge selskaber starter med at flyve over Kaibab skoven og derefter ud over Grand Canyon. Turene går over den vildeste og dybeste del af Grand Canyon ”The Dragon Corridor”, hvor Coloradofloden snor sig i bunden. Undervejs er der en fantastisk udsigt såvel til ”The Painted Desert” og ”Desert View Watch Tower”, samt South og North Rim. Hvis I vælger at flyve med Maverick Helicopters, skal I vælge den tur, der hedder ”Canyon Spirit Helicopter Tour”, og hvis I vil flyve med Papillon Helicopters, skal I vælge den tur, som hedder ”Empirial With Ecostar”.

Vil I se Grand Canyon North Rim, så har Papillon Helicopters en tur, der afgår fra South Rim. På turen kommer I til at se den meste centrale del af Grand Canyon. Det er den del hvor, der er størst geologiske variation. Her er Grand Canyon 11 miles bred og 1 mile dyb. Desuden flyver I også over ”The Dragon Corridor”, som er den mest fotograferede del af Grand Canyon. Hvis det er denne tur I gerne vil booke, så hedder den ”North Canyon Tour”.

Grand Canyon West Rim

Grand Canyon West Rim er ikke en del af Grand Canyon National Park, men ligger i Hualapai indianernes reservat.

På helikopterturen flyver I både ud over Grand Canyon West Rim, ser Eagle point fra oven og glasbroen over kløften. I flyver også ned i selve Grand Canyon og ser Coloradofloden. I lander ca. 3.500 feet (1 km) nede i Grand Canyon, og får herved en unik oplevelse nede fra kløften. Hvis I vil opleve dette, skal I booke turen med Mustang Helicopters, der hedder ”Grand Canyon Discovery Tour”. Hos Papillon Helicopters skal I booke turen, der hedder ”Helicopter Air Tour and Legacy”. Papillon Helicopters har også en kombi tur med en sejltur på Colorado River, den hedder “Over the Edge Helicopter and Boat“.

Colorado River,Skifter fra grøn til brun,Grand Canyon
Colorado River flyder sammen med en sideflod i bunden af Grand Canyon

Las Vegas

Fra Las Vegas afgår der forskellige helikopterture. Der er både ture hvor I oplever Las Vegas, men også ture som flyver til forskellige attraktioner i området herunder Grand Canyon, Lake Mead, Hoover Dam, Fortification Hill og Eldorado Canyon.

Las Vegas og Grand Canyon West Rim

Når I flyver fra Las Vegas til Grand Canyon West Rim, kommer I også over Lake Mead og Hoover Dam på vejen. Ved Grand Canyon West Rim, kommer I til at se glasbroen over Grand Canyon (nogle ture inkluderer også, at I kan gå på broen) samt Eagle Point. Der er ture, hvor I lander i selve Grand Canyon, og hvor der i den forbindelse også er mulighed for opleve Eldorado Canyon og Techatticup minen, eller at sejle på Colorado floden i Grand Canyon. Der er også ture, hvor I på vejen tilbage til Las Vegas får muligheden for at opleve lyshavet over ”The Strip”.

Hos Maverick Helicopters kan I bestille turen, der hedder “Silver Cloud Air Tour” (uden landing i Grand Canyon, men med Las Vegas Strip). Hvis I både vil lande i Grand Canyon, og lande på West Rim for at gå på glasbroen, så hedder turen ”Indian Territory Tour”. Hvis I ikke vil besøge glasbroen, men lande i selve Grand Canyon hedder turen ”Wind Dancer Air and Landing Tour” (med overflyvning af Las Vegas Strip) eller “Wind Dancer Sunset” (hvis I vil have solnedgangen med). Hvis I hellere vil lande på Grand Canyon West Rim og gå en tur på glasbroen, hedder turen ”Grand Canyon Helicopter Tour with Skywalk – Skywalk Odyssey”.

Der er også mulighed for at kombinerer en helikoptertur til Grand Canyon West Rim med en raftingtur nær Hoover dam, denne tur hedder ”Grand Canyon and Rafting Helicopter Tour”.

Hos Papillon Helicopters hedder turene:

Golden Eagle Air Tour” – uden landing i Grand Canyon

Grand Celebration Tour” – med landing i Grand Canyon

Grand Celebration Tour With Las Vegas Strip” – med landing i Grand Canyon og tur over Las Vegas strip

Grand Celebration and Eldorado Canyon” – med landing i Grand Canyon og jeep tur til Eldorado Canyon

Grand Voyager” – med landing i Grand Canyon og bådtur på Coloradofloden

VIP Skywalk Express” – uden landing i Grand Canyon, men på West Rim, med en gåtur på glasbroen

Skywalk Getaway with Heli and Boat” – med landing i Grand Canyon, sejltur på Colorado River og en gåtur på glasbroen.

Passagere,Helikopter,Instruktioner,Maverick
Passagerne får instruktioner inden helikopterturen starter

Henderson (Las Vegas) til Grand Canyon South Rim

Fra Henderson er der mulighed for at flyve med fly til Grand Canyon South Rim, og herfra skifte til en helikopter, som flyver rundt i Grand Canyon fra South Rim. Som en del af turen kan I bliver hentet på jeres hotel på ”The Strip” i Las Vegas.

Hos Maverick hedder denne tur ”Canyon Dream Air and Land Tour”. På denne tur er der også mulighed for at opleve lidt af selve Grand Canyon National Park med bus.

Papillon Helicopters tilbyder en lignende tur, med fly fra Las Vegas til Grand Canyon South Rim, turen hedder “Grand Canyon Connoisseur with Helicopter“. Flyveturen til Grand Canyon South Rim kan også bestilles uden helikopter tur i Grand Canyon. Denne tur hedder: ”Grand Canyon Connoisseur”.

The Strip,Las Vegas,Aften,Oppefra,Lys,Hoteller
The Strip i Las Vegas by night

Las Vegas rundtur

Få et overblik over alle de fantastiske kasinohoteller, der ligger langs ”The Strip”. Se Luxor pyramiden, Brooklyn Bridge, Eiffeltårnet og ikke mindst lyshavet over gaden. Dette er en kort helikoptertur, men forsat en fantastisk oplevelse. Nogle ture kombinerer Las Vegas Strip med en tur over Lake Mead og Hoover Dam.

I kan booke denne oplevelse hos Maverick Helicopters, og her hedder den ”Las Vegas Strip Helicopter Tour”. Hvis I vil kombinerer Las Vegas Strip med Hoover Dam, så hedder turen: ”Vegas Dream”.

Hos Papillon Helicopters hedder turen over Las Vegas Strip: ”Strip Highlights (no transfers)” – hvis I selv sørger for transporten, og ”Strip Highlights With Limo Transfers” – hvis I ønsker at blive kørt fra og til hotellet i en limousine.

Husk at bestille helikopterturen hjemmefra, det er højsæson, og det kan være svært at få plads på lige den dag du er i området, hvis du ikke har bestilt hjemmefra.

Del denne side

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmailKøb vores guide til

Klassiske vestlige USABeskrivelse af turguiden - Klassisk vestlige USA - klik her

150,00 DKKTilføj til kurv

OnTheRoadUSA.com får provision for, at henvise til forskellige firmaer gennem affiliate links.

Provisionen bruges udelukkende til at udvikle og forbedre OnTheRoadUSA.com.

Læs mere om brugen af links her.


 

Spørgsmål og kommentarer

Helikoptertur i USA

Helikoptertur i USA

  • Dette forum er tomt.
  • Oh, bother! No topics were found here.
  • Du skal være logget ind for at oprette et nyt emne.

Her har du mulighed for at stille spørgsmål eller give kommentarer til Helikopterture i USA.

Du skal være logget ind for at kunne stille spørgsmål og give kommentarer. Du kan oprette dig som bruger på denne side ved at klikke her - opret bruger. Vi sender dig en email, hvor du skal bekræfte, at du vil oprette en bruger, inden du kan stille spørgsmål og give kommentar.

Er du allerede oprettet som bruger, men har glemt dit kodeord, kan du oprette et nyt kodeord ved at klikke her - glemt kodeord.

Hvis du klikker på tilmeld når du er logget ind, vil du modtage en email, når der bliver opdateret i emnet.